Καμπόσος:δεν υπάρχουν περιθώρια για δισταγμούς και περίοδοι χάρητος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καμπόσος:δεν υπάρχουν περιθώρια για δισταγμούς και περίοδοι χάρητος

Μάιος 08, 2012 - 11:09

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Την Κυριακή 6 Μαίου 2012, ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι διαδικασίες για τις εθνικές εκλογές. Ο μηχανισμός του Δήμου Άργους Μυκηνών ήταν έτοιμος και λειτούργησε άμεσα και αποτελεσματικά, προκειμένου να διενεργηθούν οι εκλογές, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και να εξαχθούν γρήγορα τα αποτελέσματα.
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος συνεχάρη το προσωπικό του Δήμου Άργους Μυκηνών,  που σε όλη την προεκλογική περίοδο ανταποκρίθηκε άριστα στα καθήκοντά του και έφερε σε πέρας την αποστολή του.
Στους νεοεκλεγέντες βουλευτές, ο κ. Δήμαρχος απέστειλε συγχαρητήριες επιστολές , στις οποίες μεταξύ άλλων τονίζει τις βαριές ευθύνες που βαραίνουν όλους απέναντι στα προβλήματα και τις προσδοκίες των πολιτών και της πατρίδας. Συνάμα τους τόνισε τις προσδοκίες που έχουν εναποθέσει σε αυτούς οι πολίτες της Αργολίδας και του δήμου Άργους  Μυκηνών και ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για δισταγμούς και περίοδοι χάρητος . Εξέφρασε δε την προσδοκία του ότι θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια που γίνεται από την δημοτική αρχή για την υλοποίηση μεγάλων και σημαντικών έργων για την ανάδειξη του δήμου Άργους  Μυκηνών και ζήτησε την από μέρους τους ενίσχυση των προσπαθειών του.
Ο Δήμαρχος Άργους   Μυκηνών
Δημήτρης Καμπόσος