Τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκαν οι μαθητές της σχολής ΣΕΚ Επιδαύρου (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκαν οι μαθητές της σχολής ΣΕΚ Επιδαύρου (φωτογραφίες)

Μάιος 20, 2015 - 00:38

φωτογραφία Χρήστος Μπόνης

Την Τρίτη, 19 Μαΐου, η ΣΕΚ Επιδαύρου πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα: στο Μουσείο της Ακρόπολης και την Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Μαθητές από τη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης της Επιδαύρου (Μελισσοκομικής, Γαλακτοκομίας, Λιθολαξευτικής) επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο. Οι μαθητές συνοδεύονταν από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο, τον Δήμαρχο Επιδαύρου Κ. Γκάτζιο και την Διευθύντρια της Σχολής Θεοδώρα Αντωνοπούλου,ενημέρωσαν τον Αρχιεπίσκοπο για τα τμήματα της Σχολής και του προσέφεραν μέλι, λάδι από την τοπική παραγωγή και μια μαρμάρινη πλάκα όπου διαγράφονται χαραγμένα το όνομα της σχολής και σύνθετο γεωμετρικό διακοσμητικό στοιχείο, έργο σπουδαστή, ο Αρχιεπίσκοπος τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Μουσείο της Ακρόπολης που τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής  Δ. Παντερμαλής και έθεσε στη διάθεσή τους τον αρχαιολόγο Β. Χρυσικόπουλο για μια πλήρη και διεξοδική ξενάγηση,οι εκδρομείς περιηγήθηκαν στην περιοχή της Πλάκας και αργά το απόγευμα επέστρεψαν.

(φωτογραφίες Χρήστος Μπόνης)  www.argolidaportal.gr  eurokinissi