'Αργος-Εκλογές για την ανάδειξη του 5ου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ (βίντεο&φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

'Αργος-Εκλογές για την ανάδειξη του 5ου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ (βίντεο&φωτο)

Ιούνιος 14, 2015 - 15:26

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ : Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΡΕ ΔΥΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ...(βίντεο)

Τ. ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ...(βίντεο)

Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ για να εκλέξουν τον 5ο πρόεδρο του κόμματος.

Η ψηφοφορία γίνεται από τη βάση με ανοιχτό μητρώο, που σημαίνει ότι,πέρα από τα ήδη εγγεγραμμένα στους καταλόγους μέλη, μπορούν να ψηφίσουν και όσοι προσέλθουν σήμερα και θελήσουν να εγγραφούν.

Τη θέση του προέδρου διεκδικούν η Φώφη Γεννηματά, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος. Οι κάλπες έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα, στα ίδια σημεία που είχαν στηθεί και για την εκλογή των αντιπροσώπων στο 10ο συνέδριο.Άνοιξαν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 7μ.μ.
Για την εκλογή προέδρου απαιτείται ποσοστό 50%+1 και αν δεν το συγκεντρώσει κανείς από τους τρεις υποψήφιους θα ακολουθήσει δεύτερος γύρος.

Στο Άργος ψήφισαν ο πρώην υπουργός Γ.Μανιάτης ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Φ. Στεφανόπουλος και ο γραμματέας της ΝΕ Αργολίδας Λουκάς Κούρος.

Τα αποτελέσματα των εκλογών θα μεταδοθούν το βράδυ διαδικτυακά από τον ιστότοπο του ΠΑΣΟΚ. Σημειώνουμε ότι στις εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων είχαν πάρει μέρος 35.000 μέλη του ΠΑΣΟΚ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ http://results.pasok.gr/

Δείτε τις δηλώσεις στα βίντεο του Γ. Μανιάτη και του Τ. Χειβιδόπουλου.(βίντεo&φωτο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ