'Ενα βαθμό από το πρωτάθλημα ο Διομήδης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

'Ενα βαθμό από το πρωτάθλημα ο Διομήδης

Μάιος 10, 2012 - 15:25

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με 23-21 ο Διομήδης κέρδισε την 1η  αγωνιστική των πλει-οφς τον Δούκα και θέλει πια μόλις ένα βαθμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας του χαντ-μπολ.
Η ομάδα του Άργους ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο δεκάλεπτο,μετά όμως έδεσε την άμυνα του δέχθηκε μόλις ένα γκολ στο δεύτερο δεκάλεπτο,πήγε με οκτώ γκολ διαφορά στα αποδυτήρια,καθαρίζοντας το παιχνίδι με τον Δούκα στο τέλος απλώς να μειώνει την διαφορά.
Τα δεκάλεπτα 3-4 9-5 15-7 ( ημίχρονο ) 17-11 20-15 23-21
Ο Τασκοβιτς ο οποίος πέτυχε 9 γκολ ήταν ο κορυφαίος του Διομήδη και από τον Δούκα καλύτερος ο Μαστρογιαννης με 6 γκολ.
ΔΙΟΜΉΔΗΣ ( Δημητρουλιας )
Τσουλος Ζαραβινας 2 Μεγαλοοικονομου 1 Κρεμαστιωτης Πασιας Πριοβολος 1 Μαλιος 2 Νουγκοβιτς Μαραγκός 1 Σαμαράς 4 Κοντουλης Ελευθερίου Ουροσεβιτς 3 Τασκοβιτς 9
ΔΟΥΚΑΣ ( Κρανακης )
Μουτζουριδης 4 Γεωργίου Τομπρος 2 Τζηρας 3 Γκερτσος 1 Ζαμπουνης 1 Νικολαιδης 1 Αργυρακης 1 Παπαδόπουλος 2 Μαστρογιαννης 6 Κοτελιδας  Ακαλεστος.
Στον άλλο αγώνα η ΑΕΚ κέρδισε 31-29 ( ημίχρονο 15-13 ) τον ΠΑΟΚ και παρέμεινε στο κυνήγι του Διομήδη,ενώ αντίθετα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε κάθε ελπίδα για τον τίτλο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΔΙΟΜΉΔΗΣ 22
2 ΑΕΚ 18
3 ΠΑΟΚ 16
4 ΔΟΥΚΑΣ 13
Το Σάββατο στις 6μμ ο Διομήδης στο κλειστό του Άργους για την 2η αγωνιστική των πλει-οφς αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ,από την  ομάδα του Άργους δεν θα παίξει ο Σαμαράς αφού υπάρχει ειδική ρήτρα από την μεταγραφή του.
Καθοριστήκαν οι ημερομηνίες των τελικών αγώνων του τσαλετζ-καπ  ανάμεσα στον Διομήδη και την Βακερ Τουν.
Ο πρώτος τελικός θα γίνει στο Λουτράκι την  Κυριακή 20 Μαΐου στις 6μμ με διαιτητές από την Τσεχια,τα εισιτήρια του αγώνα ήδη κυκλοφορήσαν και μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε από μέλη της διοίκησης του Διομήδη η από το κυλικείο του κλειστού γυμναστηρίου.
Ο  επαναληπτικός τελικός θα γίνει στην πόλη Τουν  της Ελβετίας την Δευτέρα 28 Μαΐου στις 6μμ με διαιτητές από την Ρωσία.(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος)