Οι προτάσεις του Κόμη για το Σαββατιάτικο δελτίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι προτάσεις του Κόμη για το Σαββατιάτικο δελτίο

Μάιος 12, 2012 - 08:46

Καλήμερα,
Όχι και άσχημα έκλεισε για εμάς το Σαββατοκύριακο με 2/3,συγκεκριμένα πέρασε ο άσσος της Τορίνο και διπλό της Παρι,μας τα χάλασε η Αταλαντα που έχασε από την Λατσιο.Δεν πειράζει πάμε στα σημερινά,παρατηρούμε ότι όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στο καλοκαίρι όλο και πιο πολύ μειώνονται τα ματς που έχουν ενδιαφέρον.Προσοχή λοιπόν που ποντάρετε.Δυο οι επιλογές μου αυτήν την φόρα.

227: 1 (1,70)
Βαρεζε - Ασκολι: Η Βαρεζε έδειξε χαρακτήρα απέναντι στην Μπρέσια και την κέρδισε με 2-1 και τώρα ψάχνει τους τελευταίους βαθμούς για πλησιάσει όσο γίνεται στην εδραίωση της στα φετινά πλέι οφ. Από την άλλη η Ασκολι έχει την τύχη στα χέρια της,έχει απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους,στην υπόθεση υποβιβασμού.Διαλέγω άσσο,σημαντικές επιστροφές για την ομάδα της Βαρεζε υπολογίζονται εκ νέου για το εντός έδρας με την Ασκολι οι Μπρεσάν (τερματοφύλακας), Τερλίτσι (στόπερ) και Ντε Λούκα (επιθετικός, 10 γκολ) με πηγαίνουν στον άσσο.Κακά τα ψέμματα καλύτερη ομάδα η Βαρεζε. Εκτός για την Βαρεζε Μπρεσαν και Πετιναρι ενώ για την Ασκολι μόνο ο Βιτελο λείπει.
278: 1 (1,85)
Χιούστον - Ουάσινγκτον: Το πρώτο ματς στο νέο γήπεδο του δίνει το Χιούστον και θα ήθελε να συνδυάσει εγκαίνια και νίκη μαζί.Παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 5 σερί ματς.Επέστρεψαν οι "Πρωτευουσιάνοι" στις νίκες μετά από την από το Σαν Χοσε. Διαλέγω άσσο λόγω προϊστορίας 3 σερί νίκες τα τελευταία 3 χρόνια για τους γηπεδούχους και καμία νίκη τα τελευταία 5 χρόνια για τους φιλοξενούμενους.Επίσης δεν βλέπω να χαλάει η φιέστα για το νέο γήπεδο.Απουσίες για τους γηπεδούχους:Μαρκσαιντερ,Σαρκοντιε και Οουνμπι στον αντίποδα εκτός Ντουνταρ και Ροουζμπουμ.
Καλή Επιτυχία.