Ένα αστέρι στο λογότυπο της Λαϊκής Ενότητας του Λαφαζάνη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ένα αστέρι στο λογότυπο της Λαϊκής Ενότητας του Λαφαζάνη

Αύγουστος 25, 2015 - 20:50

Ένα κόκκινο αστέρι με «ουρά» που τυλίγεται γύρω από το όνομα της Λαίκής Ενότητας είναι το λογότυπο του νέου κόμματος με πρόεδρο τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. Και γύρω, το απόλυτο λευκό.

Τρία χρώματα που έχουν στο παγκόσμιο στερέωμα τη δική τους σημασία -για παράδειγμα, στη σημαία της Γαλλίας συμβολίζουν την αδελφοσύνη, την ελευθερία και την ισότητα.

Το φόντο είναι ολόλευκο, ενώ κάποιοι αναγνωρίζουν στη γραμματοσειρά εκείνη του σκιτσογράφου Στάθη, όπως γράφει η «Lifo», απ' όπου και η φωτογραφίες. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι κάποιοι γραφίστες υποστηρίζουν πως η γραμματοσειρά ανήκει στον σκιτσογράφο Στάθη.

Θυμίζουμε ότι επικεφαλής του νέου κόμματος είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, γραμματέας ο Στάθης Λεουτσάκος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Δημήτρης Στρατούλης και εκπρόσωπος Τύπου ο Κώστας Ήσυχος. Στη δεύτερη φωτογραφία, διακρίνεται το ρολόι που μετρά αντίστροφα έως τη λειτουργία της επίσημης ιστοσελίδας του κόμματος.

Και, σύμφωνα με την ιδρυτική του διακήρυξη, το «αστέρι» της ΛΑ.Ε. στόχο έχει την ανατροπή «των νεοφιλελεύθερων και μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζουν σε βάρος του λαού, οι υπερεθνικές ελίτ σε συνεργασία με τις εγχώριες δυνάμεις διαπλοκής και τις οικονομικής ολιγαρχίας και της άρχουσας τάξης».