Αρχή για τρία μεγάλα έργα στο Δήμο Άργους - Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αρχή για τρία μεγάλα έργα στο Δήμο Άργους - Μυκηνών

Μάιος 15, 2012 - 23:29

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 Για τρία μεγάλα έργα στην πόλη του Άργους έπεσαν οι υπογραφές με την αναπτυξιακή εταιρεία, σύμφωνα με το δήμαρχο Άργους- Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο. Πρόκειται για το κλειστό κολυμβητήριο, το κλειστό Γυμναστήριο που θα διαθέτει 2 χιλιάδες θέσεις και θα είναι πολύ μεγάλων διαστάσεων και το πνευματικό κέντρο, που θα διαθέτει χώρο κινηματογράφου και θεάτρου 500 θέσεων , σύγχρονο με ακουστική υψηλών προδιαγραφών  ενώ ο πάνω χώρος θα διατεθεί για αίθουσες της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων.
Το χρονοδιάγραμμα των έργων σύμφωνα με το δήμαρχο είναι το εξής: Οι συμβάσεις θα έχουν υπογραφεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου, μέχρι τον Οκτώβριο θα έχει ολοκληρωθεί ο διεθνής διαγωνισμός και αναμένεται να μπουν μπουλντόζες τον Ιανουάριο του 2013 και να ξεκινήσουν οι εργασίες.
Ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών τόνισε πως τα έργα θα γίνουν με τα 8,5 εκατομμύρια που έχει ο δήμος στο ταμείο του, χρήματα που τριπλασίασε σχεδόν αφού βρήκε μόλις 3 εκατομμύρια. Ενώ άφησε αιχμές για την διαχείριση των προκατόχων του λέγοντας πως «αν ήμουν δήμαρχος τα καλά χρόνια θα είχα κάνει πολύ μεγαλύτερα πράγματα, αλλά και τώρα που οι ώρες είναι μαύρες εμείς κάνουμε έργα. Παλιά δεν υπήρχε καλό κουμάντο για τα χρήματα του κόσμου και του τόπου» Και ανακοίνωσε πως σύντομα θα ξεκινήσουν και άλλα έργα που σχετίζονται με την Ανάπλαση ιστορικού έργου, τη ψηφιακή σύγκλιση ενεργειακή 1 και τα σχολεία, ενώ κλείνοντας τόνισε πως «Το παράπονο μου είναι ότι προσπαθούν κάποιοι που θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση να χτυπάνε σε πράγματα που είναι επουσιώδη, εγώ  είπα ότι θα αλλάξω τον τόπο και θα τον αλλάξω και ήδη βλέπετε το κύρος που αποκτά η πόλη του Άργους και το σύνολο του δήμου».