Εκλογές με καταιγίδες και έντονα καιρικά φαινόμενα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εκλογές με καταιγίδες και έντονα καιρικά φαινόμενα

Σεπτέμβριος 18, 2015 - 16:30

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Αυτές οι εκλογές θα φέρουν το φθινόπωρο, και μάλιστα με έντονα φαινόμενα, όπως αναφέρει στο έκτακτο δελτίο της η ΕΜΥ. Ο καιρός δεν θα βάλει τα καλά του για να υποδεχθεί τη νέα κυβέρνηση, καθώς σημαντική μεταβολή των καιρικών φαινομένων αναμένεται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής 20 Σεπτέμβρη και από τα βορειοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες, οι οποίες, σύμφωνα με τα έως τώρα προγνωστικά στοιχεία, πιθανόν να είναι έντονες και να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα δυτικά προς τα ανατολικά της χώρας.

Τη Δευτέρα οι καιρικές συνθήκες σταδιακά θα επιδεινωθούν σε όλη τη χώρα, και τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως τη Δυτική, τη Βόρεια Ελλάδα και τη νησιωτική χώρα, ενώ την Τρίτη θα επικρατήσει κακοκαιρία με έντονα φαινόμενα, τα οποία θα αρχίσουν να περιορίζονται στη Θράκη και στην Ανατολική νησιωτική χώρα.

Οπότε, προσοχή στις μετακινήσεις για όλους όσοι μεταβούν στους τόπους άσκησης των εκλογικών τους δικαιωμάτων, καθώς από την Κυριακή το βράδυ και έως την Τρίτη ο καιρός βάζει τα φθινοπωρινά του με έντονα φαινόμενα σε όλη τη χώρα.