Βόλεϊ: Άλωση του ΣΕΦ Αρκαδικού από τον ΓΣΑ Γυναικών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βόλεϊ: Άλωση του ΣΕΦ Αρκαδικού από τον ΓΣΑ Γυναικών

Δεκέμβριος 29, 2015 - 16:51

Νικήτριες έφτασαν στο Άργος οι γυναίκες του “Γ.Σ.Αργους Volley” την Κυριακή 20-12-2015 από την Τρίπολη, καθώς επιβλήθηκαν επί του “ΣΕΦ Αρκαδικού” με σκορ 3-0!! Η ομάδα του “Γ.Σ.Α Volley Γυναικών” έδειξε την ανωτερότητα της στο γήπεδο του Αρκαδικού τόσο στο τεχνικό κομμάτι του αγώνα όσο και στη συνολική τους εμφάνιση, καθώς κυριάρχησαν καθ’ όλη την αγωνιστική διάρκεια. Ο ΓΣΑ κράτησε σταθερά τη διαφορά του με τον ΣΕΦ Αρκαδικό σε όλα τα σετ , κάτι που υποδηλώνει πως η τεχνικός της ομάδας μας, Έφη Ψυχογιού, είχε ψυχολογήσει το παιχνίδι και τον αντίπαλο και δίνοντας τις σωστές πληροφορίες εδραιώσαν την κυριαρχία τους. Επίσης διαφαίνεται πως ο “ΓΣΑ Volley Γυναικών” έχει βρει πλέον το κλειδί του συγκερασμού όλων των πιθανών δυσκολιών & άνοιξε το κουτί της επιτυχίας… έχει ήδη αναρριχηθεί στην 3η θέση της γενικής κατάταξης του ομίλου και πολιορκεί την “Παναχαϊκή ΓΕ” που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου.

 ΣΕΦ Αρκαδικός- ΓΣΑ  σετ: 22-25, 22-25, 20-25.

Σύνθεση ΓΣΑ (Έφη Ψυχογιού): Μπίσκου, Μαστοράκη (Λ), Σιαμπλή, Μαύρα, Μπλάτσου, Χιόνη, Κοτίτσα, Καλή, Γρίβα, Κατσίρη, Παπασπυροπούλυ, Πετσέλη, Ρούσσου(Λ).

Η έβδομη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 10-1-2016 & ώρα 16:00 στο ΔΑΚ Άργους με τον “ΓΣΑ Volley Γυναικών”  να αντιμετωπίζει την “ΦΟΝ Ομόνοια”.

Βαθμολογία Ά Γυναικών     
1     ΕΑ Πατρών          16
2     Παναχαϊκή ΓΕ          13
3     ΓΣ Άργους         12
4     ΑΕΠ Ολυμπιάς          12
5     ΑΣΠ Απόλλων          10
6     ΓΑΣ Παμβοχαϊκός     5
7     ΣΕΦ Αρκαδικός          4
8     ΦΟΝ Ομόνοια          0