Βόλεϊ: Καταπληκτική εμφάνιση του ΓΣ Άργους στη Ναύπακτο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βόλεϊ: Καταπληκτική εμφάνιση του ΓΣ Άργους στη Ναύπακτο

Δεκέμβριος 29, 2015 - 17:11

Μια καταπληκτική εμφάνιση έκανε ο “Γ.Σ.Άργους Volley Ανδρών” στη Ναύπακτο το Σάββατο 19-12-2015 έναντι του “ΦΟΝ Ομόνοια”. Κέρδισε με τελικό σκορ 3-0 ύστερα από ένα παιχνίδι μεστό σε νέες εμφανίσεις καθώς ο ΓΣΑ χρησιμοποίησε όλο το έμψυχο δυναμικό του που στα προηγούμενα παιχνίδια δεν μπόρεσε να συμμετάσχει είτε λόγω υποχρεώσεων είτε ταλαιπωρείτο από τραυματισμούς. Με αυτό τον τρόπο ο τεχνικός της ομάδας Γ. Κατσαρός δοκίμασε όχι μόνο τις σωματικές δυνατότητες των παικτών του αλλά και τις ψυχικές καθώς δεν δίστασαν να τα “δώσουν όλα” για την ομάδα οποιαδήποτε στιγμή! Από το αποτέλεσμα μπορούμε να συμπεράνουμε πως ο ΓΣΑ έδειξε στο τερέν την αγωνιστική του δύναμη & τεχνική που έχει αναπτύξει καθώς δεν άφησε περιθώρια ανάπτυξης αντεπίθεσης από τον αντίπαλο “ΦΟΝ Ομόνοια” αλλά τον καθήλωσε σε ένα παιχνίδι όπου τα νήματα κινούνταν από τον  “ΓΣΑ”….!!!
Βέβαια ο τεχνικός μας Γ. Κατσαρός πάντα με την ψυχραιμία που τον διέπει και την ρεαλιστική ματιά λέει χαρακτηριστικά “δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για τα play off ανόδου όπου τότε θα πρέπει όλοι οι παίκτες να βρίσκονται στην καλύτερη σωματική & ψυχική φόρμα”.
ΓΣΑ Ανδρών – ΦΟΝ Ομόνοια: Σετ 25-13 25-22 25-19
Σύνθεση ΓΣΑ (Γ. Κατσαρός):Αντουλινάκης Παντελής – Αργυρόπουλος Σπύρος – Σχίζας Παναγιώτης – Καραμήτσας Σταύρος – Τσαλικιάν Δημήτρης – Φάκλαρης Δημήτρης – Μπίσκος Παναγιώτης – Πλαστήρας Μιχάλης – Καχριμάνης Δημήτρης – Σπάνος Σπύρος – Καραργύρης Σπύρος (Λ).

Βαθμολογία Ά Ανδρών
1     ΑΟ Αιγιαλέων          15
2     ΑΣΠ Απόλλων          14
3     ΑΓΣ Άπις         10
4     ΓΣ Άργους          7
5     Άρατος 1893          6
6     ΑΓΣΠ Θησέας          2
7     ΦΟΝ Ομόνοια          0