Άργος και Ναύπλιο στον μικρό τελικό του φάιναλ φορ βόλεϊ Νεανίδων (βίντεο&φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άργος και Ναύπλιο στον μικρό τελικό του φάιναλ φορ βόλεϊ Νεανίδων (βίντεο&φωτο)

Ιανουάριος 03, 2016 - 11:29

ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Την Κυριακή 3-1-2016 στο ΔΑΚ Άργους, στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί ο Μικρός Τελικός μεταξύ: Γ.Σ.ΑΡΓΟΥΣ vs ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, έπειτα  στις 18:00 θα ακολουθήσει ο Μεγάλος Τελικός μεταξύ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ vs ΑΣΠ Κ. (βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του Final Four Νεανίδων Πελοποννήσου)

 

Στο ΔΑΚ Άργους έγινε η έναρξη του Final Four Νεανίδων Πελοποννήσου το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016 με μεγάλη επιτυχία… πληθώρα κόσμου πλημμύρισε το Κλειστό Γυμναστήριο μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριαννός , η Περιφερειακή Σύμβουλος Αργολίδας Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Χρήστος Πετσέλης,οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Δελής και Παναγιώτης Σκούφης,ο Γιάννης Μπόλας από το ΣΕΓΑΣ και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι οι οποίοι ήρθαν για να παρακολουθήσουν τους δύο αγώνες, όπου καθόρισαν τις ομάδες που θα αγωνιστούν στον μικρό και μεγάλο τελικό την Κυριακή 3-1-2016.

ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 2-3

Στις 16:00 διεξήχθη ο πρώτος αγώνας μεταξύ της ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και της ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ, όπου νικήτρια ομάδα ανακηρύχθηκε η ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ με σκορ 2-3. Ενώ η ΓΕ Ναυπλίου ξεκίνησε δυναμικά κερδίζοντας το 1ο σετ 25-23, έχασε στο δεύτερο με σκορ 6-25. Η ΓΕ Ναυπλίου ανασυντάχθηκε δυσκολεύοντας το έργο της Απόλλων Πάτρας στο τρίτο σετ αλλά αυτό δεν διήρκεσε πολύ…η ομάδα του Απόλλωνα μπορεί να έκανε δύσκολη αρχή αλλά ύστερα δυσκόλεψε τη ΓΕΝ! Είχε σταθερή απόδοση και συνεχή δράση στον αγωνιστικό χώρο και τίποτα δεν μπόρεσε να σπάσει την ψυχολογία της….κάτι που όπως φαίνεται την οδήγησε και στη νίκη του παιχνιδιού.

Βαθμολογία (ΓΕ Ναυπλίου-Απόλλων Πάτρας) : 1ο σετ:25-23, 2ο σετ: 6-25, 3ο σετ: 27-25, 4ο σετ 12-25,5ο σετ 12-15

Σύνθεση ΓΕ Ναυπλίου (Διαμαντή Κω/να): Μπελεσιώτου Μαρίνα, Χατζησοφρωνίου Μαρένια,Σταύρου Αλεξάνδρα, Ασωνίτη Άλκηστη, Αντότσι Μαρία, Κατσαρού Αναστασία, Κετρόι Άννα, Παπαγεωργίου Νικολέτα, Γεωργίου Νίνα, Σάββα Έφη, Σταθογιανοπούλου Μάγδα, Τσιλιμίγκρα Νεφέλη.

Σύνθεση Απόλλων Πατρών (Καράβολας Χρήστος): Κόλλια Νίκη, Σωτηρίου Αθηνά, Καράβολα Ελένη, Σπυροπούλου Χαρά, Παπαγιάννη Αναστασία, Μακρή Σοφία, Αρβανιτοπούλου Βάσια, Κάνιστρα Μαριάντζελα, Πατρώτη Μαρία, Παΐσιου Κατερίνα, Κανελλοπούλου Μαριάντυ, Καρνάτσου Έλενα, Μητροπούλου Βάσια, Γιαννοπούλου Βάσω

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Καραγιαννόπουλος Θεοδόσης και ο Μπούκουρας Παναγιώτης.

ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1-3

Ο 2ος αγώνας που διεξήχθη για το Final Four Νεανίδων Πελοποννήσου το Σάββατο 2-1-2016 στο ΔΑΚ Άργους, ήταν μεταξύ της ομάδας Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ και της ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ένα παιχνίδι που ομολογουμένως εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Τη νίκη την πήρε η ομάδα ΑΣΠ Κόρινθος με σκορ 1-3. Οι δύο ομάδες κρίνοντας από την συνολική παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο ήταν ισοδύναμες και η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο ΓΣΑ στα δύο πρώτα σετ ακολούθησε και πίεσε την ΑΣΠ Κορίνθου καθώς η διαφορά τους ανήλθε στους τρεις πόντους κάθε φορά, στο τρίτο σετ μπορούμε να πούμε πως ανασυντάχθηκε η ψυχολογία του ΓΣΑ (γιατί δυνάμεις είχε εξ αρχής) και πήρε το σετ με σκορ 25-18, συντελεστής σε αυτό εκτός από την τεχνικό της ομάδας μας Έφη Ψυχογιού ήταν και η Νεφέλη Χρυσοβέργη που δεν σταμάτησε να ενθαρρύνει τις συναθλήτριες της και να πιστεύει στη νίκη!! Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε πως πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Αγγελική Γρίβα δίνοντας πραγματική ανάσα στα υπόλοιπα κορίτσια του ΓΣΑ σε δύσκολες στιγμές του αγώνα. Βέβαια από την άλλη πλευρά η ΑΣΠ Κορίνθου μπορεί να ταρακουνήθηκε αρκετά στο τρίτο σετ , χάνοντας προς στιγμήν την ιδέα της πρόκρισης στον Μεγάλο τελικό αλλά δεν γκρεμίστηκε!!! Βρήκε γρήγορα τα πατήματά της και πήρε το 4ο και τελευταίο σετ μετά από δαιδαλώδη προσπάθεια! Σίγουρα ήταν ένα απολαυστικό παιχνίδι γεμάτο ένταση και δράση και από τις δύο ομάδες που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών!!

Βαθμολογία (ΓΣ Άργους-ΑΣΠ Κόρινθος) : 1ο σετ:21-25, 2ο σετ:22-25, 3ο σετ: 25-18, 4ο σετ:21-25

Σύνθεση ΓΣ Άργους (Έφη Ψυχογιού): Παπασπυροπούλου Κατερίνα, Χιόνη Αναστασία, Παναγιωτοπούλου Μιμίκα, Κατσίρη Αγγελική, Γρίβα Αγγελική, Σιαμπλή Κατερίνα, Κοτίτσα Παναγιώτα, Καλή Ηλέκτρα, Χρυσοβέργη Νεφέλη, Μουσταϊρα Μαρίνα, Μαστοράκη Ναταλία, Ρούσου Εβελίνα, Μαύρα Αγγελική, Μπλάτσιου Βασιλική.

Σύνθεση ΑΣΠ Κόρινθος (Βατουσιάδη Γεωργία); Αλαντζάκη Κων/να, Αγγιστριώτη Μαριαλένα, Καραχοτζίτη Αγγελική, Δορμπαράκη Αγγελίνα, Δημητροπούλου Χριστιάννα, Μίσιου Εβελίνα, Κωνσταντάκακη Μάρθα,Καραβούλη Αγγελική, Ελέζη Ραφαέλλα, Οικονόμου Άννα, Ελευθερίου Κατερίνα, Καμακαρη Στέλλα, Καραχοτζίτη Ιωάννα, Θεοδωρακοπούλου Γωγώ.

Διαιτητές του αγώνα ήταν: 1ος Γεμενής Κων/νος, 2ος Τζαβάρας Αθανάσιος

Γραμματεία και των δύο αγώνωντου Final Four Νεανίδων Πελοποννήσου: Λύγδα Βιβή.

Στο τέλος της αγωνιστικής βραδιάς πραγματοποιήθηκε και η λαχειοφόρος του ΓΣΑ , τα τυχερά νολυμερα είναι τα εξής: Νο1: 89 (κερδίζει Samsung κινητό) Νο2: 15 (1 ζευγάρι Ανδρικά Γυαλιά) Νο3: 324 (κερδίζει 1 ζευγάρι Γυναικεία γυαλιά), την ημέρα των τελικών θα ακολουθήσει και άλλη λαχειοφόρος με πρώτο δώρο ένα tablet!!

Την Κυριακή 3-1-2016 στο ΔΑΚ Άργους, στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί ο Μικρός Τελικός μεταξύ: Γ.Σ.ΑΡΓΟΥΣ vs ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, έπειτα  στις 18:00 θα ακολουθήσει ο Μεγάλος Τελικός μεταξύ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ vs ΑΣΠ Κ.(φωτογραφίες eurokinissi-Β.Παπαδόπουλος)

Βίντεο ΓΣ Άργους-ΑΣΠ Κόρινθος      https://youtu.be/kiNFOfynpMk

Βίντεο ΓΕ Ναυπλίου-Απόλλων Πάτρας  https://youtu.be/gczJJ85Pb20

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ-φάιναλ φορ βόλεϊ Νεανίδων ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1-3

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ-φάιναλ φορ βόλεϊ Νεανίδων ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 2-3