Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στην 1η αθλητική γιορτή στίβου του Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στην 1η αθλητική γιορτή στίβου του Άργους

Μάιος 29, 2012 - 08:54

Με συμμετοχές μικρών αθλητών και αθλητριών που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της συνεργασίας των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Άργους, η 1η Αθλητική Γιορτή Στίβου την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 και ώρα 09:30 π.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους.
Στη γιορτή αυτή συμμετείχαν πάνω από 200 μαθητές και μαθήτριες της Ε' και Στ' τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Άργους, οι οποίοι με τις αθλητικές τους επιδόσεις κατέκτησαν το πολυπληθές κοινό που είχε έρθει για να παρακολουθήσει τη γιορτή αυτή. Οι μικροί αθλητές επιδόθηκαν σε 3 αθλήματα του κλασσικού αθλητισμού: δρόμος ταχύτητας, ρίψη (πλαστικό μπαλάκι) και άλμα εις μήκος.
Τη γιορτή τίμησαν οι Κώστας Καμπόσος, Νίκος Γκαβούνος, Φρόσω Κόκκωτη και Βασιλική Κωτσοβού, διακεκριμένοι αθλητές του κλασσικού αθλητισμού από τον δήμο μας καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας και αθλητισμού Νώτης Ιωάννης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δούρος Παναγιώτης  οι οποίοι έκαναν και τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη αυτή διοργάνωση. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε, το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών, τους γιατρούς Δημήτρη Λιάκο και Κώστα Παναγιωτόπουλο, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Αργολίδας), τη δράση «Βοήθεια στο σπίτι» το Κτήμα Βασιλείου, τους εθελοντές γυμναστές των σχολείων, τους πρωταθλητές κλασσικού αθλητισμού της πόλης μας, τον κ. Κώστα Καμπόσο, Γαβρίλη Ευάγγελο, και την Κατερίνα Δημακοπούλου, για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις μας, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων  των Δημοτικών Σχολείων Άργους, για την φετινή σχολική χρονιά διοργανώσαμε αυτή τη γιορτή προσπαθώντας να αναδείξουμε τη σημασία  της ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Στόχος μας μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα από την άσκηση.
Με τιμή

Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Άργους
1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου ,7ου
Δημοτικών Σχολείων Άργους