Χάντμπολ: Διομήδης-Συκεών αύριο στη Ν.Κίο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ: Διομήδης-Συκεών αύριο στη Ν.Κίο

Μάρτιος 04, 2016 - 11:26

Για την 19η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχεται αύριο Σάββατο 5 Μαρτίου (18.00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου τον Φοίβο Συκεών. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Καραπάνος και Δημάκης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα. Για τον κύριο Γιώργο Δημάκη μάλιστα, ο αυριανός θα είναι ο τελευταίος του αγώνας στην πολύχρονη καριέρα του ως διαιτητής.

Μια εβδομάδα μετά τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο Ελλάδας, οι Λύκοι ρίχνονται και πάλι στη μάχη του Πρωταθλήματος, καθώς θέλουν να κρατήσουν τη διαφορά των 3 βαθμών από τον δεύτερο Κυπελλούχο Φίλιππο Βέροιας. Το ενδιαφέρον του Διομήδη έχει εστιαστεί τώρα στον στόχο της κατάκτησης της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, η οποία θα του εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα Play Off.

Ο Φοίβος Συκεών προέρχεται από έναν δυνατό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο έχασε στο τελευταίο λεπτό και έχει ισχυρό κίνητρο, καθώς θέλει να αποφύγει την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο αυριανός αγώνας είναι ο προτελευταίος εντός έδρας της κανονικής περιόδου για τον Διομήδη, καθώς έχει ακόμα μόνο το μεγάλο ντέρμπυ με τον Φίλιππο Βέροιας εντός και την ΧΑΝΘ και τον Ποσειδώνα Λουτρακίου εκτός.

Οι Λύκοι έχουν ανάγκη αύριο τη συμπαράσταση όλων μας, καθώς ο δρόμος μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος είναι μεν μακρύς, αλλά ο κάθε αγώνας κρύβει τις δυσκολίες του. Χρέος μας είναι να στηρίξουμε την ομάδα μας δηλώνοντας ισχυρό «παρών» στο γήπεδο και να σταθούμε δίπλα στους παίκτες και τον προπονητή μας, γεμίζοντάς τους ενέργεια για τη δύσκολη συνέχεια.

Αμέσως μετά τον αγώνα ο σύλλογός μας σας περιμένει στον ετήσιο αποκριάτικο χορό του στο Agamemnon Palace (Αίθουσα Χρυσηίδα) στις Μυκήνες (21.00), για να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ, γεμάτο κέφι, χορό και εντυπωσιακά δώρα!

Στον αυριανό αγώνα θα παραστεί και η νικήτρια του διαγωνισμού «Μπες στην αγέλη» Έλλη Μαυρόγιαννη, η οποία θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας και θα ζήσει από κοντά τη μάχη των Λύκων.