Εξαιρετική αγωνιστική εμφάνιση του Αργολιδέα αθλητή Τοξοβολίας Παπαβασιλείου Γιάννη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εξαιρετική αγωνιστική εμφάνιση του Αργολιδέα αθλητή Τοξοβολίας Παπαβασιλείου Γιάννη

Μάρτιος 26, 2016 - 10:11

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου

Ο αθλητής του ΦΟΙΝΙΚΑ Αργολίδας Παπαβασιλείου Ιωάννης, αποτελεί ήδη ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον ελληνικό αθλητισμό στο άθλημα της Τοξοβολίας, εκπροσωπώντας παραπάνω από επάξια την Αργολίδα. Αν και μόλις δύο χρονών αθλητής, με την συνέπεια και την σκληρή του προπονητική προσπάθεια, κατάφερε την περυσινή χρονιά να ανέβει στην Α' Εθνική κατηγορία, και στον Ανοικτό Χώρο (70μ), και στον Κλειστό Χώρο (18 μ), με την 6η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα μάλιστα!. Την φετεινή χρονιά, κατάφερε να καταλάβει την 5η θέση στο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου του 2016 που έγινε στην Αργολίδα το περασμένο Σ/Κ, ενώ διεκδίκησε με αξιώσεις και με πολύ υψηλές επιδόσεις ακόμα και την πρώτη θέση, και έχασε μόνον λόγω απειρίας την διεκδίκηση των μεταλλίων, έχει την 7η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα, μέσα σε μία ολυμπιακή χρονιά όπως η φετεινή, όπου οι καλύτεροι αθλητές της χώρας είναι φορμαρισμένοι διεκδικώντας θέση στην Εθνική Ομάδα!. Έχει μία συνεχή ανοδική πορεία, με κατάρριψη των ατομικών του επιδόσεων σε κάθε νέο αγώνα (είτε ανοικτού είτε Κλειστού Χώρου).

Αγωνιστικός στόχος του αθλητή, είναι η επίτευξη αγωνιστικής επίδοσης εντός των τριών υψηλοτέρων φέτος, η πρόκριση στην Εθνική Ομάδα, και η συμμετοχή του σε έναν από τους 3 επόμενους αγώνες υψηλού επιπέδου προ-ολυμπιακά (δύο Πανευρωπαϊκά και ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα), ώστε να διεκδικήσει την απόκτηση της πολυπόθητης “κάρτας”, για συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Πραγματικά πολύ δύσκολη προσπάθεια, έχοντας απέναντί του αθλητές που συμμετέχουν εδώ και 20+ χρόνια στις Εθνικές Ομάδες, είναι κάτοχοι Πανελληνίων Ρεκόρ και αγωνίζονται σε διεθνείς και υψηλού επιπέδου αθλητικές διοργανώσεις σχεδόν κάθε χρόνο.

Παρόλαυτα, η μέχρι στιγμής αθλητική αποτελεσματικότητα του Παπαβασιλείου, υποστηρίζει την πεποίθησή μας ότι εάν στον αθλητή της Αργολίδας δοθεί η αγωνιστική ευκαιρία και η αναγκαία υποστήριξη στον εξοπλισμό του, είναι σε θέση να κάνει την έκπληξη και να αναδειχθεί αθλητικά ο Νομός μας, ενώ το μέλλον, είναι μπροστά του, πολύ ελπιδοφόρο και γεμάτο με προ(σ)κλήσεις διακρίσεων τόσο σε εθνικό όσο και και σε παγκόσμιο επίπεδο!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!