Πρόταση Ανδριανού για την υιοθεσία των τέκνων των πεσόντων αξιωματικών στην Κίναρο από τη Βουλή

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πρόταση Ανδριανού για την υιοθεσία των τέκνων των πεσόντων αξιωματικών στην Κίναρο από τη Βουλή

Απρίλιος 06, 2016 - 10:00

φωτογραφία eurokinissi

Θετική ανταπόκριση του Προέδρου της Βουλής κ. Βούτση στην πρόταση Ανδριανού για την υιοθεσία των τέκνων των πεσόντων αξιωματικών στην Κίναρο υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά και ανθυπασπιστή Ελευθερίου Ευαγγέλου από τη Βουλή – εκκρεμεί η αποστολή του σχετικού πορίσματος από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Με την 1263/1-4-2016 επιστολή του ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ν. Βούτσης απαντά στην πρόταση που διατύπωσε ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με την από 24-2-2016 Επιστολή του για την υιοθεσία των τέκνων των πεσόντων αξιωματικών στην Κίναρο υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά και ανθυπασπιστή Ελευθερίου Ευαγγέλου από τη Βουλή.

Το κείμενο της επιστολής του Προέδρου της Βουλής έχει ως εξής:

“Σε απάντηση της από 24 Φεβρουαρίου 2016 επιστολής σας για την εν είδη 'υιοθεσίας' από τη Βουλή των τέκνων των πεσόντων στη νήσο Κίναρο αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κατά τη Διάσκεψη των Προέδρων στη συνεδρίαση της 2ας Μαρτίου 2016 έθεσα το θέμα και εκκρεμεί η αποστολή του σχετικού πορίσματος από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και λοιπόν απαραίτητων εγγράφων προκειμένου η Βουλή να προχωρήσει στην έκδοση απόφασης οικονομικής ενίσχυσης”.