Αυγενάκης από Ναύπλιο:Στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχουν τάσεις (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αυγενάκης από Ναύπλιο:Στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχουν τάσεις (φωτο&βίντεο)

Απρίλιος 10, 2016 - 23:36

Στο Ναύπλιο βρέθηκε ο αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο της διευρυμένης συνεδρίασης της ΝΟΔΕ Αργολίδας.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Λ. Αυγενάκης εξαπέλυσε επίθεση στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ότι είναι υποχρέωση της ΝΔ να βάλει φρένο στην επικίνδυνη διακυβέρνηση της Αριστεράς και ζήτησε εκλογές,σε ερώτηση εάν θα πάει ενωμένη η ΝΔ στο συνέδριο απάντησε ότι ''στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχουν τάσεις''.

Στη συνέχεια ακολούθησε η συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ Αργολίδας στο ξενοδοχείο Αμαλία, όπου έγιναν παρεμβάσεις μεταξύ άλλων από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ  Γιώργο Μούκιο, τον γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου Γιάννη Μαλτέζο, τον Βουλευτή Γιάννη Ανδριανό, τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο ,τον πρώην βουλευτή Βασίλη Σωτηρόπουλο ,τους πολιτευτές Βασίλη Σιδέρη,Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου,την αναπληρώτρια γραμματέα αυτοδιοίκησης της ΝΔ Ελένη Παναγιωτοπούλου ,τον πρόεδρο της  ΔΗΜ.Τ.Ο Δήμου Άργους Μυκηνών  Σπύρο Διολίτση  κ.α. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΟΔΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ  https://youtu.be/wcXjioo6J5I

ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ   https://youtu.be/Vun7ufLcEJM

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο-ο Λ. Αυγενάκης στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αργολίδας

ArgolidaPortal.gr ΝΑΥΠΛΙΟ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΟΔΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ