Ναύπλιο:Συζήτηση του ΠΑΜΕ Αργολίδας για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναύπλιο:Συζήτηση του ΠΑΜΕ Αργολίδας για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

Ιούλιος 06, 2016 - 10:23

Συνάδελφοι, όλοι οι νόμοι που διέλυσαν τις εργασιακές σχέσεις, τις συλλογικές συμβάσεις, τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, είναι εδώ και συνεχίζουν να τσακίζουν τις ζωές μας. Το ζήτημα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, της διεκδίκησης από το εργατικό κίνημα, της αποκατάστασης συγκροτημένων δικαιωμάτων, για τους όρους δουλειάς, ήταν και παραμένει ένα μεγάλο μέτωπο ταξικής αντιπαράθεσης με το κεφάλαιο και τις δυνάμεις που το υπηρετούν.

Η Διοίκηση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, αποφάσισε τη συμμετοχή του στην συζήτηση που διοργανώνει η Γραμματεία Αργολίδας του ΠΑΜΕ για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και καλεί τα μέλη του καθώς και τους εργαζόμενους του κλάδου να παρευρεθούν την Τετάρτη 6 Ιουλίου και ώρα 8:30μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

Με όπλο μας τους αγώνες μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Με δυνατά σωματεία απέναντι στα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας, με τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό στη γωνιά, με σταθερό το μέτωπο απέναντι σε ΕΕ-ΔΝΤ και τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις τους.

Το «κλειδί» είναι η οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς.

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας