Περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νεμέα (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νεμέα (φωτογραφίες)

Σεπτέμβριος 01, 2016 - 09:07

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε περιοδεία στη Νεμέα,Τετάρτη 31 Αυγούστου,επισκέφθηκε τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο τρύγος είναι συνυφασμένος με την Ιστορία αυτού του ευλογημένου τόπου. Επισκέπτομαι σήμερα τη Νεμέα για να τονίσω την έμφαση την οποία θέλει να δώσει η Νέα Δημοκρατία στην ποιοτική πρωτογενή παραγωγή.

Το κρασί είναι ένα προϊόν στο οποίο η χώρα έχει συγκριτικό πλεονέκτημα. Πρέπει, όμως, αυτό το συγκριτικό πλεονέκτημα να υποστηρίζεται και με τις κατάλληλες δημόσιες πολιτικές.

Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο κρασί ήταν ένα τραγικό λάθος. Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα έσοδα και πρόσθεσε σημαντική γραφειοκρατία, ειδικά για τους μικρούς οινοπαραγωγούς.

Αποτελεί ρητή δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας ότι αυτός ο άδικος και αναποτελεσματικός φόρος θα καταργηθεί το συντομότερο δυνατό».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Νεμέας, Κώστα Καλαντζή, τόνισε ότι «η πολιτική αλλαγή είναι προϋπόθεση για εθνική ανάταξη της χώρας και η Νέα Δημοκρατία προτείνει συμφωνία αλήθειας».

«Η χώρα βουλιάζει θεσμικά και οι πολίτες αισθάνονται ανασφαλείς,» τόνισε, αναφέροντας ως παράδειγμα τον ξυλοδαρμό του διοικητή της τροχαίας στην Αθήνα.

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με αγρότες και κατοίκους της Νεμέας, επισκέφτηκε την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών και το αρχαίο στάδιο της Νεμέας.

(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)