Φ.Στεφανόπουλος:το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Φ.Στεφανόπουλος:το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν

Σεπτέμβριος 13, 2016 - 11:13

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Μήνυμα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Φάνη Στεφανόπουλου εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς:

Αγαπητοί, μαθητές και μαθήτριες,

Σήμερα ξεκινάει μιά νέα σχολική χρονιά.
Ένας νέος κύκλος ζωής και μάθησης αρχίζει με όνειρα, με σχεδιασμούς, με στόχους, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας. Οι ευχές όλων μας θα σας συνοδεύουν καθημερινά στο ωραίο ταξίδι της γνώσης για να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Εύχομαι να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας για να γευτείτε στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς τους καρπούς της μάθησης και της δημιουργίας. Κάντε το σχολείο σας εργαστήρι ελπίδας, χαράς και αλληλεγγύης για όλη την κοινωνία πού ζούμε. Η Πατρίδα χρειάζεται  τον καλύτερο εαυτό σας.  Από μας έχετε τις καλύτερες ευχές και όλη τη συμπαράστασή στο νέο σας όραμα για ένα καλύτερο αύριο.

  Πρέπει να ξέρετε «ότι το μέλλον ανήκει σ αυτούς που το προετοιμάζουν»
Εύχομαι καλή επιτυχία στους διδάσκοντες , λειτουργούς της εκπαίδευσης,  οι οποίοι πολλές φορές καλούνται να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση στους μαθητές μέσα σε αντίξοες συνθήκες  και με  ελλείψεις.

Θέλω επίσης  να ευχηθώ και στους γονείς  καλό κουράγιο, γιατί αυτοί θα είναι οι συνοδοιπόροι στο δύσκολο δρόμο των παιδιών τους.

Ως Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, θέλω να διαβεβαιώσω  ότι καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες ώστε οι μαθητές  να μεταφέρονται με ασφάλεια και στην ώρα τους στα σχολεία τους . Θα πορευτούμε μαζί προκειμένου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας, να αντιμετωπίσουμε από κοινού και να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.
Εύχομαι Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία.