Τίμησε τους χορηγούς ο Διομήδης (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τίμησε τους χορηγούς ο Διομήδης (φωτο)

Ιούνιος 28, 2012 - 10:40

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Δεν τον τιμούν μόνο τον Διομήδη για την μεγάλη του πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη,άλλα και ο ίδιος τιμάει όλους όσους τον βοήθησαν σε αυτή την  προσπάθεια που έκανε.
Την Τέταρτη το βράδυ σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Άργους το τμήμα χαντ-μπολ του Διομήδη τίμησε τους χορηγούς της ομάδας την βοήθεια που του έδωσαν σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια που έκανε.
Συγχρόνως έκανε τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς ενώ παρουσίασε τα εισιτήρια διάρκειας με γενικό σύνθημα < στηρίξτε τον Λύκο >.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής και τέως υπουργός Γιάννης Μανιάτης,ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ,ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος,οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ανδρέας Πουλάς, ( εκπροσωπούσε τον κ.Τατούλη) ,  Φάνης Στεφανόπουλος και Βασίλης Σιδέρης,ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΣΦΑ Γιώργος Παπαρσένιος που ήταν ο μεγάλος χορηγός,εκπρόσωποι των χορηγών και φίλοι της ομάδας. (ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)