Χάντμπολ:Με τον Αερωπό στη Νέα Κίο το Σάββατο ο Διομήδης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ:Με τον Αερωπό στη Νέα Κίο το Σάββατο ο Διομήδης

Οκτώβριος 07, 2016 - 08:44

Για την 3η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχεται το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου τον Αερωπό Έδεσσας. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Βήτας και Σκλαβενίτης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα.

Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Ο Αερωπός είναι μια πλήρης ομάδα με πολλούς ποιοτικούς αλλά και έμπειρους από A1 παίκτες, που σίγουρα θα έρθουν στην Κίο για το διπλό. Είμαστε σε καλό δρόμο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και τρόπου δουλειάς και η ομάδα δένεται κάθε μέρα ψυχολογικά αλλά και τακτικά. Πρόκειται για έναν αγώνα που πρέπει να βγάλουμε πολύ ενέργεια, χωρίς όμως καμιά στιγμή του αγώνα να χάσουμε το μυαλό μας. Η σταθερότητα της απόδοσής μας σε αυτό το ματς μπορεί να μας οδηγήσει σε μια νίκη, που βλέπω ότι οι αθλητές μου την θέλουν πολύ».

Ο παίκτης μας Σωτήρης Γιόσμου δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που κυνηγάει όλα τα παιχνίδια, ανεξάρτητα από την έδρα. Το γεγονός ότι ο Αερωπός δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα καθιστά το παιχνίδι ακόμα πιο απαιτητικό. Γι' αυτούς τους λόγους εμείς θα πρέπει να είμαστε όλοι 100% συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, χωρίς αυξομειώσεις στην απόδοσή μας. Προετοιμαζόμαστε καθημερινά και περνάμε πολλές ώρες για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο. Άλλωστε έχουμε ακόμα ένα κίνητρο πολύ σοβαρό, να πετύχουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη μας στο πρωτάθλημα και αυτό θα αντιπαραβάλουμε».

Ο παίκτης μας Ευγένης Τουνγκελίδης τόνισε: «Το περασμένο Σάββατο πήραμε το διπλό μέσα στην Νίκαια. Πήραμε εμπρός, έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Θέλουμε τους 2 βαθμούς, γι’ αυτό πρέπει να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι και με καθαρό μυαλό. Αν στοχεύσουμε σωστά στις αδυναμίες των αντιπάλων μας τότε θα βγούμε νικητές».