Χάντμπολ:Σεριφάτο Αιγίου-Διομήδης Άργους 30-33

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ:Σεριφάτο Αιγίου-Διομήδης Άργους 30-33

Νοέμβριος 13, 2016 - 08:12

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Νικητές οι «Λύκοι» στο ντέρμπι της Πελοποννήσου

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του μετά από αυτή κόντρα στον ΙΕΚ ΞΥΝΗ πέτυχε ο Διομήδης Άργους με 33-30 κόντρα στο Σεριφάτο Αιγίου. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά (0-4), αλλά η ομάδα του Αιγίου αντέδρασε και πέρασε μπροστά (12-11) με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 16-16.
Οι «Λύκοι» με την εμπειρία τους στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να ξεφύγουν με 4 γκολ (26-30) και να διατηρήσουν μια διαφορά ασφαλείας μέχρι το τέλος, κατακτώντας τη νίκη.

ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 30-33
Τα πεντάλεπτα: 0-4, 4-7, 9-10, 12-11, 13-13, 16-16 (ημχ.), 19-20, 21-24, 24-27, 26-30, 27-31, 30-33
ΣΕΡΙΦΑΤΟ (Κώστας Χατζηκωνσταντίνου): Νομικός, Τσεύλικος 4, Φάμπατς, Μούγιτς 5, Στούμπης 4, Ξηρός, Μπεκιάρης, Στόσιτς 4, Μαγκαφουράκης, Μανούσος, Κμπιλασβίλι 4, Χατζηκωνσταντίνου 7, Γιούπης, Βασιλειάδης 2 Αλεξόπουλος, Ζάτσε
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Αϊβαλιώτης, Ταουσιάνης 1, Γιόσμου 2, Κρεμαστιώτης 1, Αργυρού Χ. 2, Αργυρού Ι. 11, Μισαηλίδης 2, Παπαχρήστος, Τρουμπέτας 2, Δάσκαλος 4, Ράντοβιτς, Τουνγκελίδης, Πασσιάς 8, Παπαντωνόπουλος, Μπακατσέλος
Διαιτητές: Χρόνης-Αβράμης, Δίλεπτα: 2-3 Πέναλτι: 1/1-5/5

Η συνέντευξη Τύπου

Δημητρούλιας Δημήτρης (Διομήδης Άργους): «Να δώσω πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στον αντίπαλο και σίγουρα και στους αθλητές μου. Δεν ήταν η καλύτερη περίοδο αυτή για εμάς, με τα εσωτερικά μας αλλά νομίζω ότι βρήκαμε κάποιους τρόπους να προχωρήσουμε. Σχετικά με το Σεριφάτο, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην όλη προσπάθεια που κάνει, όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μια ομάδα που προσφέρει στο άθλημα και εύχομαι να παραμείνει και να προσφέρει περισσότερο. Συγχαρητήρια και για την αγωνιστική του εικόνα. Πρόκειται για ομάδα που έχει παίκτες με αρετές, κυρίως επιθετικές. Μας έβαλαν σήμερα δύσκολα. Το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ ανταγωνιστικό και συναρπαστικό. Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο, με πάρα πολλά γκολ. Σημαντικό για εμάς που καταφέραμε και πήραμε το αποτέλεσμα. Προχωράμε και εύχομαι στο Σεριφάτο τα καλύτερα. Αυτά που δικαιούται. Ομάδες όπως το Σεριφάτο θα πρέπει να έχουν καλή τύχη και για την τύχη του ίδιου του αθλήματος μας».

Κων/νος Χατζηκωνσταντίνος(Σεριφάτο): «Εγώ με τη σειρά μου, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Διομήδη. Ξέρω ότι ο φίλος μου, ο κ.Δημητρούλιας, κάνει μία καινούργια προσπάθεια, με νεαρά παιδιά. Είναι μία ομάδα με ιστορία, η οποία κουβαλάει πίσω της τίτλους. Συγχαρητήρια για τη νίκη τους αλλά νομίζω ότι ανήκουν συγχαρητήρια και στην δική μας ομάδα. Γιατί είμαστε και εμείς μία καινούργια ομάδα, το έχω πει και σε άλλες περιπτώσεις και το ξανά λέω και πάλι. Προσπαθούμε να βρούμε χημεία. Νομίζω ότι έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο ματς για τον κόσμο που το παρακολούθησε και θέλω να τους ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για τη συμπαράσταση που είχαμε. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις εδώ, για οποιονδήποτε αθλητή. Για το παιχνίδι, πιστεύω ότι στην ουσία κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σίγουρα οι άμυνες δεν ήταν καλές και από τις δύο πλευρές, αυτές που θα έπρεπε να είναι. Νομίζω ότι το ματς παίχθηκε στους τερματοφύλακες. Οι δικοί μας υστέρησαν σε κάποια σουτ, ενώ του Διομήδη την κρίσιμη στιγμή τα έβγαλαν. Τακτικά νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε σαν ομάδα, απέναντι σε μία δύσκολη άμυνα, όπως αυτή του Διομήδη με γυμνασμένα παιδιά. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Διομήδη γιατί του αξίζει να βρίσκεται ψηλά και φυσικά καλή συνέχεια και στη δική μας την ομάδα γιατί μας αξίζει να είμαστε σε μία καλή θέση στο πρωτάθλημα. ».

Αργυρού Ιούλιος(Διομήδη Άργους): «Ήρθαμε σε μία δύσκολη έδρα για να αντιμετωπίσουμε το Σεριφάτο. Το ξέραμε ότι θα ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στην αρχή του ματς, προηγηθήκαμε με τέσσερα γκολ αλλά μετά ανάκαμψε το Αίγιο και προηγήθηκε , αν θυμάμαι καλά, με δύο γκολ. Ξεκίνησε όλο το παιχνίδι από την αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο, στα κρίσιμα σημεία , είχαμε εμείς το καθαρό μυαλό και νομίζω πως πήραμε μια δίκαιη νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αιγίου και να της ευχηθώ καλή συνέχεια. Και φυσικά να δώσω συγχαρητήρια και στους δικούς μου συμπαίκτες, που σήμερα καταφέραμε να πάρουμε τους δύο πολύτιμους βαθμούς. Αυτή τη νίκη θέλω να την αφιερώσω στο Νίκο σαμαρά, ο οποίος δεν ήταν μαζί μας στον αγώνα. Συνεχίζουμε δυνατά. Και πάλι καλή συνέχεια στο Σεριφάτο.»

Χατζηκωνσταντίνου Νίκος(Σεριφάτο): «Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Διομήδη για τη νίκη και συγχαρητήρια και στη δική μας ομάδα για το μεγάλο παιχνίδι που κάναμε. Παίζαμε με μία ομάδα που θεωρείται από μία τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα, με πρωταθλήματα και Ευρωπαϊκούς τίτλους. Καταφέραμε να την κοιτάξουμε στα μάτια για όλο το παιχνίδι, σε όλο το 60λεπτο. Θεωρώ πως το ματς κρίθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες, τις οποίες ο Διομήδης κατάφερε και εκμεταλλεύτηκε καλύτερα. Ειδικά στη δική μας την άμυνα. Κάπως έτσι πήγε το παιχνίδι…»    handball.org.gr