Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ από Τρίπολη: Ανθρώπινη, αποτελεσματική και ανοιχτή στην κοινωνία Αστυνομία (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ από Τρίπολη: Ανθρώπινη, αποτελεσματική και ανοιχτή στην κοινωνία Αστυνομία (βίντεο)

Δεκέμβριος 17, 2016 - 11:25

Την Τρίπολη επισκέφθηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κων/νος Τσουβάλας στο πλαίσιο οδοιπορικού στις Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας με στόχο την γνωριμία, την ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων γύρω από την αστυνομική πραγματικότητα, όπως αυτή διαμορφώνεται από τις νέες συνθήκες.

Ο Αρχηγός  συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο, με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και με τον δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή.

Τέλος, λίγο μετά τις 20:00 βρέθηκε στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου όπου και συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχο κ. Αδαμάντιος Μητρόπουλος, τον Διευθυντή Αστυνομίας Αρκαδίας, Ταξίαρχο Δημήτριο Τριγώνη, αλλά και με άλλους αξιωματικούς όπου και συνομίλησε μαζί τους.

Ο αρχηγός λίγο πριν από τη συνάντηση παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε στις κινητές μονάδες οι οποίες έχουν κατάλληλο εξοπλισμό, που στελεχώνονται από μεικτό κλιμάκιο τριών ένστολων αστυνομικών (τάξης, ασφάλειας και τροχαίας) και ακολουθούν εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιπολίας, σε απομακρυσμένες περιοχές, παρέχοντας επιτόπιες υπηρεσίες στους πολίτες.

Τόνισε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ενισχυθούν οι κινητές μονάδες για όλους τους πολίτες που το έχουν ανάγκη. Είπε ότι η επίσκεψή του είναι απόλυτα ουσιαστική και έχει στόχο την ανταλλαγή απόψεων και πως οι αστυνομικοί βιώνουν την πραγματικότητα της τοπικής κοινωνίας.

Επίσης υπογράμμισε ότι θα ζητήσει από το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης την «εξωστρεφή δράση και ανθρωποκεντρική θεώρηση στη διοίκηση», ενώ δήλωσε:

Ακούμε τα στελέχη μας και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες στο μέτρο του δυνατού.

http://www.arcadiaportal.gr/news/arhigos-elas-apo-tripoli-anthropini-apo...

ΑrcadiaPortal.gr Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Τρίπολη