Ανακοίνωση της Δημ.ΤΟ ΝΔ Άργους Μυκηνών για τα γεγονότα στη βουλή

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανακοίνωση της Δημ.ΤΟ ΝΔ Άργους Μυκηνών για τα γεγονότα στη βουλή

Μάιος 16, 2017 - 11:32

Ανακοίνωση της Δημ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Άργους Μυκηνών για τα γεγονότα στη βουλή που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας ,με  πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να χειροδικεί κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια επειδή ο δεύτερος πέρασε από μπροστά του την ώρα που μιλούσε στην έναρξη της συζήτησης στην επιτροπής της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο:

«Όταν τα έργα μιλούν, τα λόγια περισσεύουν, για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής»

«Ας μην προσποιείται ενόχληση ο ΣΥΡΙΖΑ όταν η σύμπλευσή του με την Χρυσή Αυγή είναι εμφανής .
Σήμερα είμαστε όλοι μάρτυρες μιας ακόμη προμελετημένης επίθεσης εναντίον της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με το <<στημένο>> επεισόδιο που έλαβε χώρα στο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ εναντίον του Βουλευτή μας κου Δένδια.
Και μπορεί ο πρωταγωνιστής  να είναι ο κος Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή αλλά ο σεναριογράφος / σκηνοθέτης  είναι ο κος Τσίπρας και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με υποβολέα τους την Χρυσή Αυγή.
Στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού του Ελληνικού Λαού την στιγμή που η συγκυβέρνηση φέρνει το 4ο Μνημόνιο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απαντά ότι
ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΡΑΜΠΠΟΥΚΙΖΕΤΑΙ ,ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ λέγοντας του ΜΟΝΟ την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Καλό θα ήταν ο κος Τσίπρας και οι συμπρωταγωνιστές του να ΦΥΓΟΥΝ για να βγει η χώρα μας από την περιθωριοποίηση και το αδιέξοδο.
Αναμένουμε την τοποθέτηση του Βουλευτή Σύριζα του Νομού μας κου Γκιόλα αν και η πιο σωστή τοποθέτηση του θα ήταν η παραίτηση του.

 

Για το Δ.Σ.

      -Ο-                                                                                                                    -Ο-
     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΙΟΛΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ                                                                                     ΣΑΡΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ