Ξανά στο Σύνταγμα το κίνημα «Παραιτηθείτε»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ξανά στο Σύνταγμα το κίνημα «Παραιτηθείτε»

Ιούνιος 20, 2017 - 11:46

φωτογραφία eurokinissi

Έναν χρόνο μετά την πρωτοεμφάνισή του, και επισήμως χωρίς τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, το κίνημα «Παραιτηθείτε» επιστρέφει στις 20:00 την Τρίτη 20 Ιουνίου στην  πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, και καλεί όλους τους πολίτες να δώσουν το «παρών» σε μία μεγάλη αντικυβερνητική συγκέντρωση. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές ζητούν μεταξύ άλλων:

– Σοβαρή συνεννόηση χωρίς προβοκατόρικη δήθεν εχθρική συμπεριφορά απέναντι στην υπόλοιπη Ευρώπη για το κοινό στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και χωρίς τις άκριτα “τυφλές” υπογραφές σε ό,τι γράφουν τα Μνημόνια πίσω από κλειστές πόρτες στις Βρυξέλλες, προκειμένου κάποιοι να κρατήσουν τις καρέκλες τους -και τους παχυλούς τους μισθούς- ώστε να συνεχίσουν να διορίζουν τα “Δικά τους Παιδιά” για να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον.

– Δραστικές περικοπές δαπανών παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος, με ουσιαστική αξιολόγηση στον Δημόσιο Τομέα και με απομάκρυνση τυχόν αργόμισθων και ατόμων που διορίστηκαν με πλαστά πτυχία ή εντελώς ελλιπή προσόντα.

– Άμεσα μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής.

– Ουσιαστικά ισοδύναμα που θα οδηγήσουν στη δραστική μείωση του ΦΠΑ και των νέων έμμεσων και άμεσων φόρων τους οποίους επιβαρυνόμαστε όλοι μας καθαρά λόγω της απίστευτης ανευθυνότητας των κυβερνώντων.

«Υπάρχουμε όλοι εμείς και θα μας δείτε» απαντούν οι «Παραιτηθείτε» στον Αλέξη Τσίπρα, που πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «ο κόσμος έβγαινε τότε στους δρόμους και σήμερα δεν βγαίνει», ως απόδειξη ότι η κυβέρνησή του έχει την αποδοχή και την κατανόηση των πολιτών.(φωτογραφία eurokinissi)