Ελενόπουλος-Μανιάτης από Άργος:Πρέπει να αλλάξει η χώρα (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ελενόπουλος-Μανιάτης από Άργος:Πρέπει να αλλάξει η χώρα (φωτο&βίντεο)

Ιούνιος 22, 2017 - 21:21

φωτογραφία eurokinissi

Προσυνεδριακός διάλογος στο πλαίσιο του συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗΣΥ), πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου στον Εργατικό Κέντρο Άργους,με κεντρικούς ομιλητές τον Βασίλη Κεγκέρογλου, Βουλευτή Ηρακλείου, Γραμματέα της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και τον Γιώργο Ελενόπουλο, Συντονιστή Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών,χαιρετισμό απηύθυναν ο Γιάννης Μανιάτης, π. Υπουργός, Βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ο Δημήτρης Στάμου,στέλεχος ΔΗΜΑΡ, παρουσία αρκετών στελεχών δυνάμεων της κεντροαριστεράς.
«Να πούμε στο πολίτη της Αργολίδας ότι υπάρχει ελπίδα ΝΑΙ υπάρχει δυνατότητα εξόδου από την κρίση, είμαστε απόλυτα σίγουροι...η χώρα ήταν θεσμικά ανοργάνωτη ...Η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή υπερδιπλασίασε το χρέος,τα υπόλοιπα είναι μυθοπλασίες...Πρέπει να ΑΛΛΑΞΕΙ η χώρα...Είμαστε σε μια διαδικασία ενημέρωσης για τις προγραμματικές μας θέσεις, αλλά και διαδικασία κατάθεσης προτάσεων», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ελενόπουλος,Συντονιστής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε ''Πρέπει να πείσουμε τον πολίτη ΝΑΙ υπάρχει ελπίδα..Βρισκόμαστε εδώ για να αγωνιστούμε για την ΑΛΛΑΓΗ του κράτους, της αυτοδιοίκησης, του παραγωγικού μοντέλου και βεβαίως του πολιτικού συστήματος...Εν όψει του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σας καλούμε να συμμετάσχετε στην ανοιχτή συζήτηση για τις προγραμματικές – πολιτικές μας θέσεις''.(φωτογραφίες eurokinissi)
Βίντεο https://youtu.be/FwZNlOfIeQI

 

ArgolidaPortal.grΑΡΓΟΣ-Προσυνεδριακός διάλογος ΔΗΣΥ Γ.Ελενόπουλος-Γ.Μανιάτης