Καμπόσος:Σήμερα δικαιώθηκα...θα πρέπει να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη από τους συνεργάτες μου και από τον λαό (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καμπόσος:Σήμερα δικαιώθηκα...θα πρέπει να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη από τους συνεργάτες μου και από τον λαό (βίντεο)

Ιούλιος 19, 2017 - 10:48

Ανακοινώθηκε ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τον ανάδοχο της Επεξεργασίας των Απορριμμάτων του δήμου Άργους Μυκηνών  με τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο να ανακοινώνει την εκπληκτικά χαμηλή τιμή 29,45.
Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του δημάρχου:Σήμερα δικαιώθηκα...Γλυτώσαμε ένα χαράτσι 1.600.000 το χρόνο... Αυτοί οι οποίοι ήταν πεπλανημένοι και μιλάω για τον κ. Περιφερειάρχη και  τους Αντιπεριφερειάρχες , βλέποντας αυτόν το διαγωνισμό,θα πρέπει να βγουν και να  ζητήσουν συγνώμη από τους συνεργάτες μου και από τον λαό...Σήμερα πιστεύω ότι αισθάνεται πολύ άσχημα ο συνάδελφος του Ναυπλίου γιατί θα είχε λύσει το πρόβλημά του εάν ήταν μαζί μας,άκουσε άλλους και έφυγε, σήμερα θα απολογηθεί στο λαό του... Υπολογίζω ότι το Φεβρουάριο  του 2018 ο Δήμος Άργους Μυκηνών θα είναι ο πρώτος Πράσινος Δήμος...Και όταν κάποτε πάψω να είμαι δήμαρχος σε αυτό το τόπο, τότε θα σας φωνάξω να ακούσετε...για το τι συμβαίνει γύρω...''

ArgolidaPortal.gr Άργος δήμαρχος Δ.Καμπόσος διαγωνισμός για τα Απορρίμματα του δήμου Άργους Μυκηνών