Φιλική ήττα από την Στουτγκάρδη για τον Αστέρα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Φιλική ήττα από την Στουτγκάρδη για τον Αστέρα

Ιούλιος 30, 2017 - 11:58

Βίντεο ο αγώνας https://youtu.be/T6osNaDLYUo

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε τις φιλικές του αναμετρήσεις επί Αυστριακού εδάφους και είναι έτοιμος με την επιστροφή του στην Ελλάδα να μπει στην τελική ευθεία για το μοντάρισμα της ομάδας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που έρχονται.

Στο τρίτο και τελευταίο φιλικό του στην Αυστρία ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Γερμανική Στουτγκάρδη που εκμεταλεύθηκε τις εκτελέσεις κόρνερ πετυχαίνοντας και τα δύο της τέρματα με αυτόν τον τρόπο.

Οι Γέρμανοι με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Τερόντε στο 45' να ανοίγει το σκορ και τον Σίλβα στο 70' να κάνει το τελικό 2-0 πήραν την νίκη με την αρκαδική ομάδα να παίρνει πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια της προετοιμασίας.

Ο Αστέρας Τρίπολης πάλεψε και κατά διαστήματα ήταν αρκετά καλός κόντρα σε έναν ιδιαίτερα δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο όπως είναι η Στουτγκάρδη ωστόσο η κούραση από τους συνεχόμενους φιλικούς αγώνες μέσα σε λίγες ημέρες έπαιξε και αυτή τον ρόλο της με τους κιτρινομπλέ να παρουσιάζουν κάποια κενά διαστήματα στο παιχνίδι τους και τους Γερμανούς να υπενθιμίζουν αμυντικές αδυναμίες κυρίος από τις στημένες φάσεις απ' όπου προήλθαν και τα γκολ.

Ο Στάϊκος Βεργέτης τόσο από την αναμέτρηση με την Στουτγκάρδη όσο και από τις προηγούμενες δύο που προηγήθηκαν έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του και των ποδοσφαιριστών του για το τι πρέπει να βελτιωθεί και τι να κρατήσει και στην πορεία ο Αστέρας.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μαντίντα, Τσιλιανίδης, Μάσα, Ισνάλντο, Μανιάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσιφτσής, Τσουκαλάς, Γκοντό, Καλτσάς, Ευαγγέλου, Στανισάβλιεβιτς, Ντουντού, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Ζούμα, Πασαλίδης, Τσαγνκ, Δουβίκας.

Ένα τεχνικό πρόβλημα δεν επέτρεψε να μεταδοθεί ο αγώνα σε live streaming εικόνα ωστόσο έχετε την δυνατότητα να δείτε σε επανάληψη ολόκληρη την αναμέτρηση μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και της Στουτγκάρδης   https://youtu.be/T6osNaDLYUo