Γ. Μανιάτης : Είμαστε εδώ για να ενδιαφερθεί ο πολίτης για το αύριο (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ. Μανιάτης : Είμαστε εδώ για να ενδιαφερθεί ο πολίτης για το αύριο (φωτο&βίντεο)

Σεπτέμβριος 18, 2017 - 22:03

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Γιάννης Μανιάτης, κατά την κεντρική πολιτική του ομιλία ως υποψήφιος για την αρχηγία  της Δημοκρατικής Παράταξης στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στο Άργος, κάλεσε τους φίλους και συμπατριώτες του, που είχαν γεμίσει την αίθουσα,να τον στηρίξουν στο νέο του πολιτικό εγχείρημα.
Ο υποψήφιος πρόεδρος, ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τους συμπατριώτες του για την πίστη και την στήριξή τους και συνέχισε με τις θέσεις και το όραμά του.
Μεταξύ άλλων είπε:
«Με τους περισσότερους από σας γνωριζόμαστε από κοντά. Από τα παιδικά μας χρόνια, τις γειτονιές και τις αλάνες. Από τα σχολεία και τους ίδιους δασκάλους και καθηγητές. Με όλους εσάς απόψε εδώ, μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Μεγαλώσαμε στην ελληνική περιφέρεια, μέσα στη ζεστασιά αξιών, όπως ειλικρίνεια, υπευθυνότητα, αριστεία, εργατικότητα, σεβασμός, αυτοπεποίθηση, περηφάνια. Μάθαμε να δίνουμε, απλά για να δίνουμε. Όχι για να πάρουμε κάτι ως αντάλλαγμα. Μάθαμε να προσφέρουμε»,
«Η υποψηφιότητά μου έχει ως στόχο να επαναφέρει τη χώρα στην κανονικότητα και την ομαλότητα μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας. Απέναντι στην παράνοια και την ιδεοληψία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Απέναντι στη δημοσκοπική έπαρση της συντηρητικής ΝΔ. Για να λειτουργήσουν οι θεσμοί της Δημοκρατίας. Για να ξαναγίνουμε αξιόπιστο μέλος της Ευρώπης, της οικογένειας στην οποία ανήκουμε. Να ξαναδώσουμε την ελπίδα ότι ο τόπος αυτός έχει μέλλον. Τη βεβαιότητα ότι αν παλέψουμε ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε»,
«Είμαστε εδώ για να ενδιαφερθεί ο πολίτης για το αύριο »,
«Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη μεγάλη προοδευτική αλλαγή »,
«Θα οδηγήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ σε στρατιωτική ήττα »,
 Ο Γιάννης Μανιάτης έκλεισε την ομιλία του καλώντας όλα τα μέλη και τους φίλους του κόμματος  : "Πάμε μαζί για να κάνουμε τη θετική έκπληξη " .

argolidaportal.gr   (Φωτογραφίες-βίντεο eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/mRMQd_OMyaE

Βίντεο https://youtu.be/8HXcurW2o1U

 

 

ArgolidaPortal.gr Άργος-Γ.Μανιάτης ομιλία ως υποψήφιος για την αρχηγία της Δημοκρατικής Παράταξης

ArgolidaPortal.gr Άργος-Γ.Μανιάτης υποψήφιος για την αρχηγία της Δημοκρατικής Παράταξης