Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Βλαχοπάνου Ισαάκ Μιζάν, Αριθμός Βραχίονα 182641

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Βλαχοπάνου Ισαάκ Μιζάν, Αριθμός Βραχίονα 182641

Σεπτέμβριος 22, 2017 - 08:42

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αργολίδας σας προσκαλούν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19.00 στο Βουλευτικό Ναυπλίου για την παρουσίαση του βιβλίου του Συναδέλφου Φιλολόγου κ. Δημήτρη Χρ. Βλαχοπάνου Ισαάκ Μιζάν, Αριθμός Βραχίονα 182641 (εκδόσεις Apiros Hora)..

 
Η υπόθεση της ιστορίας αφορά στην τραγική πορεία του Αρτινού Εβραίου Ισαάκ Μιζάν και χιλιάδων Ελλήνων Εβραίων από τη γενέτειρά τους στα ναζιστικά στρατόπεδα θανάτου. Ο Ισαάκ Μιζάν είναι η άγρυπνη συνείδηση που μάχεται και θυσιάζεται ανά τους αιώνες για να μένει ζωντανή πάντα η γλυκύτητα του ανθρώπου και να λάμπει στο πρόσωπό του η ομορφιά της ζωής.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος και ο Φιλόλογος κ. Γεώργιος Τασσιάς. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αργολίδας κ. Σταύρος Χαρλάς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας κ. Νικόλαος Μπουμπάρης. Θα συντονίσει η κ. Έφη Ντασκαγιάννη, Φιλόλογος Αγγλικής.  Θα προβληθούν βίντεο διάρκειας 8 περίπου λεπτών με αποσπάσματα από συνέντευξη του Ισαάκ Μιζάν και εικόνες από τα στρατόπεδα και την Άρτα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 7 Οκτώβριος, 2017 - 19:00