Χάντμπολ:ο Διομήδης αντιμετωπίζει το Καματερό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ:ο Διομήδης αντιμετωπίζει το Καματερό

Σεπτέμβριος 29, 2017 - 12:20

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΩΤΗΡΗ ΓΙΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Ελπίζω να αντιπαρέλθουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, κάτι στο οποίο είμαστε σε καλό δρόμο. Αν και οι βαθμοί αυτοί είναι πολύτιμοι, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν μόνο η πρώτη αγωνιστική και μένουν άλλες 21. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα όλη την εβδομάδα αδιάκοπα, ελπίζοντας να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ματς, καθώς σίγουρα η ομάδα του Καματερού θα εμφανιστεί καλύτερη. Οι πρεμιέρες κατά τη γνώμη μου δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα, ειδικά για τις νεοφώτιστες ομάδες και γι' αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να ξεκινήσουμε δυνατά το παιχνίδι."
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ
Εύχομαι καλή και υγιή χρονιά σε όλους. Ξεκινήσαμε τη σεζόν δυναμικά με μια σημαντική νίκη στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ. Προετοιμαζόμασταν αρκετό καιρό για τον αγώνα αυτό και βεβαίως συνεχίζουμε τις σκληρές προπονήσεις.
Πλέον βλέπουμε μπροστά τον επόμενο αγώνα με το Καματερό εκτός έδρας. Μια ομάδα που έρχεται από την Α2, θέλοντας να κρατηθεί στη κατηγορία και να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει.
Από την πλευρά μας εμείς δουλεύουμε γι' αυτό το ματς, γνωρίζοντας ότι καμία ομάδα δεν είναι εύκολος αντίπαλος, και πρέπει να το αποδείξουμε στον αγώνα του Σαββάτου.