Αστέρας - Κισσαμικός 2-1 για το κύπελλο (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστέρας - Κισσαμικός 2-1 για το κύπελλο (φωτογραφίες)

Οκτώβριος 26, 2017 - 21:55

φωτογραφία eurokinissi Αντώνης Νικολόπουλος

Ο Αστέρας Τρίπολης βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε και τελικά πήρε την νίκη κόντρα στον Κισσαμικό για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος το απόγευμα της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου.
Οι κιτρινομπλέ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ-πέναλτι του Ξύδα στο 41' με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 44' και τον Δουβίκα στο 63' να σκοράρουν για την ανατροπή και την πρώτη νίκη του Αστέρα Τρίπολης στο κύπελλο Ελλάδος.
Ο Σάββας Παντελίδης πραγματοποίησε ροτέισον δίνοντας χρόνο και ανάσες σε ποδοσφαιριστές του ωστόσο η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας προβλημάτισε ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Η νίκη αυτή φέρνει τον Αστέρα μια ανάσα από την πρόκριση του στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος ενώ παράλληλα του ανεβάζει την ψυχολογιά και την αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι που ακολουθεί στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα (30/10, 19:30).
Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τον Αστέρα Τρίπολης να παρουσιάζεται ιδιαίτερα υποτονικός και χωρίς πάθος με το παιχνίδι να έχει χαμηλό ρυθμό και να μην υπάρχουν πολλές ευκαιρίες. Στο 25' το γυριστό του Δουβίκα πέρασε άουτ με τον Κισσαμικό να αιφνιδιάζει στο 41' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ξύδα μετά από ανατροπή του Ντάγκρα από τον Ιγκορ. 3' λεπτά αργότερα ο Αστέρας ισοφάρησε με την κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-1.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αστέρας Τρίπολης βγήκε με στόχο να πιέση και με περισσότερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα στα πρώτα λεπτά της επανάληψης οι κιτρινομπλέ διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή κ. Μανούχο για τον μη καταλαγισμό πέναλτι. Στο 63' όμως ήρθε το γκολ με τον Τάσου Δουβίκα να κάνει πολύ ωραία κίνηση και τελείωμα κάνοντας το 2-1 ανατρέποντας έτσι την εις βάρος του κατάσταση.
Στην συνέχεια και πάλι ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Κισσαμικό στα τελευταία λεπτά να προσπαθεί μεταφέρει την μπάλα μπροστά από τα κιτρινομπλέ καρέ αλλά την αρκαδική ομάδα να κρατά το υπερ της 2-1 και να παίρνει την νίκη κόντρα στο μαχητικό σύνολο από τα Χανιά.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Σίλβα, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Ντουντού (46’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Μαντιντα, Δουβίκας (66’ Μανιάς), Καλσάς, Τόνσο (75’ Τσουκαλάς)
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης (63’ Μαρκοπουλιώτης), Τόλι, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Ξυδάς, Βρεττός (75’ Αποστολίδης), Μπατίστ, Ντάγκρας (71’ Νικόλτσης).

Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδος με τον Αστέρα Τρίπολης να επικρατεί με 2-1 του Κισσαμικού και να κρατά πια την υπόθεση πρόκριση στα δικά του χέρια.

Αποτελέσματα

Αχαρναϊκός-Ολυμπιακός 0-3

Αστέρας Τρίπολης-Κισσαμικός 2-1

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 6

2. Αστέρας Τρίπολης 3

3. Κισσαμικός 3

4. Αχαρναϊκός 0

Επόμενη αγωνιστική

Τρίτη 28 Νοεμβρίου

Αχαρναϊκός - Αστέρας

Κισσαμικός - Ολυμπιακός

(φωτογραφίες eurokinissi Αντώνης Νικολόπουλος)