Ο Ατρέας Μυκηνών απαντά στον Αργοναύτη Ν.Κίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Ατρέας Μυκηνών απαντά στον Αργοναύτη Ν.Κίου

Δεκέμβριος 22, 2017 - 18:18

Ανακοίνωση ΑΤΡΕΑΣ  Γ.Σ. ΄Αργους - Μυκηνών:

Αθλητισμός και πολιτική - επιλεκτική ευαισθησία

Με αφορμή  την ανακοίνωση  της  διοίκησης  της  ομάδας  του Αργοναύτη μετά τον αγώνα με την ομάδα μας  στο ΔΑΚ  Άργους θα ήθελα να κάνω ορισμένες επισημάνσεις.   
1ον. Ο κύριος  Παναγιώτης Σχοινοχωρίτης είναι μέλος  της ομάδας μας και μάλιστα γενικός αρχηγός και η επίθεση στο πρόσωπο του είναι αναίτια  .Ο κύριος Σχοινοχωρίτης  υπηρετεί τον αθλητισμό για πάνω από 30 χρόνια με ήθος  και αυτό το γνωρίζουν  φίλοι κ  "αντίπαλοι"  συνεπώς δεν τίθεται κανένα θέμα.
2ον.Όπως η πολιτική δεν πρέπει να ανακατεύεται  με τον αθλητισμό έτσι κ ο αθλητισμός δεν πρέπει να ανακατεύεται με την πολιτική αλλά αν όμως η διοίκηση του Αργοναύτη θέλει  να το κάνει ας το κάνει  . Με γειά της και χαρά της . Εδώ όμως έχω μια ένσταση . Την πολιτική ή την ανακατεύεις για όλα ή  για τίποτα . Προφανώς η διοίκηση του Αργοναύτη την ανακατεύει επιλεκτικά. Και εξηγούμαι. Πέρυσι τέτοια  εποχή με αφορμή  το πρόβλημα που υπήρχε στον ηλεκτρονικό πίνακα  του ΔΑΚ της Νέας  Κίου δεν είδαμε  πουθενά  καμμία ανακοίνωση- έκκληση – απαίτηση – απειλή  προς το Δήμαρχο να εγκαλέσει  τον υπεύθυνο για  το θέμα αυτό .Μάλλον  το 62 τοις εκατό δεν τους ενδιέφερε και πολύ . Όλος ο μπασκετικός κόσμος και μη ξέρει γιατί το αμέλησε  η διοίκηση του Αργοναύτη. Ο νοών νοείται.

Υ.Γ. Άνθρωποι του Αργοναύτη διέδιδαν ότι δεν ήθελαν να φτιαχτεί για να πάρει το παιχνίδι το Κρανίδι κ να πέσει η ομάδα του Ατρέα.

Υ.Γ.2.  Η ομάδα μου και εγώ ουδέποτε είπαμε κάτι για το συγκεκριμένο θέμα.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους και καλή μπασκετική χρόνια!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΟΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΜΥΚΗΝΕΣ  22 -12-2017