Τσίπρας: Οι εκλογές θα γίνουν το 2019

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τσίπρας: Οι εκλογές θα γίνουν το 2019

Ιανουάριος 02, 2018 - 22:10

Τη δεύτερη ημέρα της νέας χρονιάς, ο Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη σε ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό, κατά την οποία εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το 2018 «θα είναι η χρονιά της Ελλάδας». Επιπλέον, τόνισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019.

«Δεν με αφορούν ιδιαίτερα οι εδώ και πολλές φορές λανθασμένες εκτιμήσεις της αντιπολίτευσης για την ημερομηνία των εκλογών. Έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι αυτές δεν θα είναι το '18, θα είναι το '19, στο τέλος της συνταγματικά κατοχυρωμένης θητείας της κυβέρνησης» τόνισε στον Real FM ο πρωθυπουργός.

Για την πορεία της χώρας το 2018, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίσθηκε αισιόδοξος λέγοντας ότι θα είναι η χρονιά της Ελλάδας και επισήμανε: «Γιατί μετά από οκτώ, πια, ολόκληρα χρόνια μπορούμε να σηκώσουμε ξανά το κεφάλι ψηλά, να ανασάνουμε, στη μέση του '18, τον Αύγουστο του '18 προβλέπεται το τέλος του τρίτου και τελευταίου προγράμματος στήριξης, άρα βγαίνουμε από τα μνημόνια και το κυριότερο έχω την αίσθηση ότι βγαίνουμε με τις μικρότερες δυνατές απώλειες σε σχέση με αυτό που βρισκόμασταν τρία χρόνια πριν».