Φιλικός Παίδων Ελλάδα-Σλοβενία 0-0

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Φιλικός Παίδων Ελλάδα-Σλοβενία 0-0

Φεβρουάριος 06, 2018 - 22:10

Δήλωση του πρόεδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη  https://youtu.be/iiQORFehV8o

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος φιλικός αγώνας  της Εθνικής Παίδων με την αντίστοιχη της Σλοβενίας στο ΔΑΚ Ναυπλίου.
Τις ομάδες χειροκρότησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο αρχηγός της Ελληνικής αποστολής και πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπατζήμας ,τα μέλη της ΕΠΣΑ Μάριος Ρέσκος, Γιώργος Μανουσάκης ,Γιώργος Σταυράκης, Ελευθέριος  Λαλιώτης και πολλοί φίλαθλοι.

Ισόπαλος 0-0 έληξε ο πρώτος από τους δύο φιλικούς αγώνες της Εθνικής Παίδων με την αντίστοιχη της Σλοβενίας στο Ναύπλιο, οι οποίοι εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη φάση elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 2018.
Η ελληνική ομάδα προσπάθησε να αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα και κατά διαστήματα το κατάφερε δημιουργώντας αντίστοιχες ευκαιρίες. Η κορυφαία στο πρώτο ημίχρονο (17’) σημειώθηκε ύστερα από συνδυασμό του Φακή με τον Σερπέζη και πλασέ του τελευταίου, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο Γκριλ, ενώ στο β’ ημίχρονο (52’) έπειτα από σουτ του Βαγιαννίδη από πλεονεκτική θέση.
Ελλάδα: Τσαλιχμανίδης, Κωνσταντινίδης, Γκοτζαμανίδης (41’ Γκόγκος), Μουτζούρης (41’ Βαγιαννίδης), Μαρτίνης (55’ Σάνι), Βουτσάς (41’ Μαυρουδής), Γκατζόγιας (41’ Αλεξανδρόπουλος), Αθανασακόπουλος (41’ Θυμιάνης), Σερπέζης (41’ Ηλιάδης), Κορέας (41’ Θεοδωρίδης), Φάκης (41’ Πατρινός).
Σλοβενία: Γκριλ, Μάχερ, Μπούριν, Μάκοβετς (61’ Ρέπας), Σπάνρινγκ (41’ Νόβακ), Πέτσαρ, Σβέτλιν, Κόριτνικ (61’ Μέσαριτς), Μπέγκους (61’ Μάτκο), Μούταβτσιτς, Πούσιαρ (41’ Πρέλεκ).
Ο επόμενος αγώνας Ελλάδα-Σλοβενία είναι προγραμματισμένος για τις 8/2 και ώρα 15:00 στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

 

ArgolidaPortal.gr Δήλωση του πρόεδρου της ΕΠΣΑ Β. Σιδέρη-Φιλικός Παίδων Ελλάδα-Σλοβενία 0-0