Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Κιβεριώτικο Καρναβάλι 2018» (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Κιβεριώτικο Καρναβάλι 2018» (φωτο)

Φεβρουάριος 13, 2018 - 11:45

Θεσμός πλέον το Καρναβάλι στο Κιβέρι

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου το «Κιβεριώτικο Καρναβάλι 2018». Μια εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός αφού διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά  με τη συνεργασία όλων των συλλόγων του χωριού και την υποστήριξη του Δήμου Άργους Μυκηνών. Κάθε χρόνο μάλιστα προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο κάθε ηλικίας, ο οποίος συμμετέχει ενεργά και διασκεδάζει!!!

 

Το φετινό θέμα του Καρναβαλιού είχε τίτλο «Σαν Παλιό Σινεμά»: Λατέρνα φτώχια και γαρύφαλλο.. Η θεία μου η χίπισσα…. και φυσικά ο μοναδικός και ανεπανάληπτος  Ζήκος από την ταινία ο Μπακαλόγατος, ζωντάνεψαν με μεγάλη επιτυχία και προκάλεσαν το αυθόρμητο γέλιο. Το γλέντι συνεχίστηκε με αμείωτο κέφι γύρω από τον αφανό, με χορό, τραγούδια κρασί και μεζεδάκια, μέχρι αργά το βράδυ.  

 

Παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Δήμου Άργους Μυκηνών κ. Κρίγγος και Δούρος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης και οι πρόεδροι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ντέπυ Δαμασκηνού και Παναγιώτης Σκούφης.  

 

Οι σύλλογοι του Κιβερίου: Χορευτικός όμιλος – Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων – Αθλητικός Όμιλος Ερμής - Πολιτιστικός Σύλλογος «Γενέσιον», καθώς και η τοπική Κοινότητα Δ.Δ. Κιβερίου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες, να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο Καλές Απόκριες και να ανανεώσουμε το ραντεβού για του χρόνου, πάντα με πολύ κέφι και αισιοδοξία!  

ΦΩΤΟ ΤΑΜΠΟΥΡΗΣ (http://phototampouris.blogspot.gr/2018/02/2018.html)