Ανδριανός: Ποια είναι η στήριξη που έλαβε η ομάδα του Διομήδη Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανδριανός: Ποια είναι η στήριξη που έλαβε η ομάδα του Διομήδη Άργους

Σεπτέμβριος 14, 2012 - 17:01

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Αρβανιτόπουλο με θέμα την ανάγκη στήριξης στην κυπελλούχο Ευρώπης και πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα χάντμπολ του Διομήδη Άργους.
Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
«Η σπουδαία πορεία της ομάδας χάντμπολ του Διομήδη Άργους κατά την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, που επιστεγάστηκε από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης και του ελληνικού Πρωταθλήματος, γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια τους Έλληνες σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.
Με δεδομένο το πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων εν μέσω της κρίσης και μετά τη συνάντηση που είχαμε προ ημερών ο υπογράφων την Ερώτηση Βουλευτής Αργολίδας, ο Δήμαρχος Άργους, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και ο Γεν. Γραμματέας  του Διομήδη με τον αρμόδιο Υφυπουργό, ο οποίος μας επεσήμανε ότι η Πολιτεία έχει επιχορηγήσει την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης και μέσω αυτής θα πρέπει να στηριχθεί η ομάδα του Διομήδη,
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
1. Ποια είναι η στήριξη που έλαβε η ομάδα του Διομήδη Άργους από την Ομοσπονδία, και ευρύτερα την πολιτεία, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης και την περαιτέρω πορεία της.
2. Ποια είναι η επιχορήγηση που έλαβε ο Διομήδης Άργους για την νέα αγωνιστική περίοδο από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας.
3. Με ποια κριτήρια κατανεμήθηκε το συνολικό διαθέσιμο ποσό της Ομοσπονδίας στις διάφορες ομάδες».
.