Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Απρίλιος 11, 2018 - 18:42

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, σήμερα (11.4.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 42 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από επιχείρηση ηλεκτρονική συσκευή, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε σε υπάλληλο της επιχείρησης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (9.4.2018) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 58χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και για βαριά σωματική βλάβη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε περίπτερο ημεδαπού, που είχε γίνει την 4.4.2018, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απόπειρας κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία, που είχε γίνει την 8.4.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 29χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής.

Εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις διαρρήξεων- κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οχήματα στη Λακωνία-Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένα άτομο-Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, έξι (6) περιπτώσεις διαρρήξεων- κλοπών και τρεις (3) περιπτώσεις απόπειρας κλοπών, σε οχήματα στη Σπάρτη Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (6.4.2018) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα 5.4.2018 έως 6.4.2018, στη Σπάρτη Λακωνίας, ο 28χρονος, διέπραξε έξι (6) περιπτώσεις διαρρήξεων- κλοπών και τρεις (3) περιπτώσεις απόπειρας κλοπών, σε οχήματα στη Σπάρτη Λακωνίας.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης εντόπισαν στη Σπάρτη Λακωνίας, τον 28χρονο και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (9.4.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 27χρονη ημεδαπή, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με ακόμη δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 24 και 28 ετών, αντίστοιχα, που αναζητούνται, αφαίρεσαν από ηλικιωμένο ημεδαπό χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ηλικιωμένο.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, στις (8.4.2018) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, ανήλικος ημεδαπός, γιατί εισήλθε σε οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός.