Απόστρατοι Πυροσβέστες επισκέφθηκαν την Αργολίδα & γλέντησαν στην Δαλαμανάρα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Απόστρατοι Πυροσβέστες επισκέφθηκαν την Αργολίδα & γλέντησαν στην Δαλαμανάρα

Απρίλιος 30, 2018 - 11:22

Η περιοχή της Αργοναυπλίας συγκέντρωσε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 δεκάδες απόστρατους του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά από πρόσκληση του επιχειρηματία και απόστρατου αξιωματικού της Πυροσβεστικής Βαγγέλη Μιχαλόπουλου. Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος εξέδραμε με πούλμαν και αφού επισκέφθηκε τις Μυκήνες και το Παλαμήδι, κατέληξε στην Δαλαμανάρα, στους χώρους της Βιοτεχνίας Πυροσβεστήρων Γ. Μιχαλόπουλου, όπου τρία τεράστια τραπέζια τους περίμεναν για το μεσημεριανό γεύμα.

Ένα μεσημεριανό υπέρ το δέον πλούσιο και με τους εξαίρετους μουσικούς Θεόφιλο και Αργύρη να τους περιμένουν για να στηθεί ένα γλέντι μοναδικό.

Να τονισθεί ότι μεταξύ των εκδρομέων, που ήρθαν οικογενειακώς, περιλαμβάνονταν πρώην Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Πυροσβεστικού Σώματος, στους δε τους εντόπιους προσκεκλημένους ήταν και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους Ανδρέας Καπουράλος.

Την παρουσία των δεκάδων επισκεπτών – προσκυνητών της Αργολικής γης τίμησαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δαλαμανάρας Θανάσης Παϊβανάς.

Στην οικογένεια Μιχαλόπουλου απενεμήθη, για την πλούσια φιλοξενία της, αναμνηστική πλακέτα από τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Κώστα Γιαννάκο.

Στο γλέντι που ακολούθησε και κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα, με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια, πλην της ορχήστρας, συμμετείχε με ένα δύσκολο λαϊκό τραγούδι και ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος εξέπληξε ευχάριστα με τις τραγουδιστικές του ικανότητες!