Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ιούνιος 04, 2018 - 11:10

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή και καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, στις (1.6.2018) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 23χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε προχθές (31.5.2018) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, μαζί με ακόμη ένα (1) 35χρονο ημεδαπό, αφαίρεσαν από αποθήκη Δημόσιας Υπηρεσίας, χορτοκοπτικό μηχάνημα, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, σε βάρος του 23χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για παράβαση του Νόμου Περί Αυθαίρετων κτισμάτων.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις (1.6.2018) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) ημεδαπές, 24 και 31 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα αφαίρεσαν από ημεδαπό χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (3.6.2018) το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, στις (3.6.2018) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για ληστεία.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (24.5.2018) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (1.6.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου –Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -25,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας, την παραπάνω ποσότητα κάνναβης, την προμηθεύτηκε ο 41χρονος από 32χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος εντοπίσθηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας.     

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία (1) περίπτωση κλοπής σε επιχείρηση ημεδαπής, που είχε γίνει την 14.5.2014, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε  βάρος ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (2.6.2018) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (3.6.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (2.6.2018) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (2.6.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (1.6.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας αφαίρεσε  τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε χρήματα, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια τους.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (31.5.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.