Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για το περιστατικό επίθεσης εναντίον ιατρού στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για το περιστατικό επίθεσης εναντίον ιατρού στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

Αύγουστος 27, 2018 - 20:09

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για το περιστατικό επίθεσης εναντίον ιατρού στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό με θέμα το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης εναντίον ιατρού στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου..

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Ως αποτέλεσμα του μεγάλου ελλείμματος ασφάλειας στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, στις 23 Αυγούστου 2018 οικείοι προσκομισθέντος στα έκτακτα περιστατικά της μονάδας προέβησαν σε ξυλοδαρμό ιατρού, όπως  ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και στη Ν.Μ. Άργους . Είναι γνωστό ότι τόσο το Ιατρικό, το νοσηλευτικό και το λοιπό προσωπικό των Ν.Μ. Αργολίδας καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, σε δύσκολες  συνθήκες για να παρέχουν υπηρεσίες Υγείας στους κατοίκους και επισκέπτες της Αργολίδας .

Κατόπιν αυτού,

 

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Τι συγκεκριμένες δράσεις θα αναλάβει για την έμπρακτη εγγύηση της ασφάλειας του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου και της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους και την αποτροπή της επανάληψης αντίστοιχων απαράδεκτων περιστατικών ώστε  να μπορούν απερίσπαστοι να επιτελούν το καθήκον τους”.