Κτηματολόγιο: Πρόσληψη δασολόγων και δασοπόνων στην Αργολίδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κτηματολόγιο: Πρόσληψη δασολόγων και δασοπόνων στην Αργολίδα

Σεπτέμβριος 07, 2018 - 11:12

Το ΝΠΔΔ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατό (100) ατόμων για την υποστήριξη των Δ/νσεων Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας για την εκτέλεση εργασιών κατάρτισης, ανάρτησης, συμπλήρωσης και διόρθωσης των δασικών χαρτών της χώρας έως και την κύρωσή τους.

Για την Αργολίδα: Δείτε την σχετική ανακοίνωση
 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας
μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ελληνικό Κτηματολόγιο/Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού Μεσογείων 288, Τ.Κ. 15562 Χολαργός, υπόψη κας Α. Διονυσοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 210 65 05 646, 210 65 05 766).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση