Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΝΔ στηρίζουν Τατούλη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΝΔ στηρίζουν Τατούλη

Σεπτέμβριος 20, 2018 - 20:38

Μητσοτάκης - Τατούλης (φωτογραφία αρχείου eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Η συντριπτική πλειοψηφία των περιφερειακών συμβούλων που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία και εκλέχτηκαν με την παράταξη '' Νέα Πελοπόννησος'' παραμένουν αταλάντευτα στο πλευρό του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη για τη συνέχεια και ολοκλήρωση των οραμάτων και του έργου που δεσμεύτηκαν και ξεκίνησαν υπό την ηγεσία του νυν Περιφερειάρχη.
Συγκεκριμένα σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς, το 90% των εκλεγμένων συμβούλων δήλωσε ότι θα συνεχίσουν και στη νέα εκλογική μάχη των Περιφερειακών εκλογών του 2019 με τον κ. Τατούλη, παρά τις αντίθετες απόψεις του κόμματος προς το πρόσωπο του Περιφερειάρχη.

Ικανοποιημένος ο Περιφερειάρχης κ.Τατούλης μετά τη σύσκεψη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι απολύτως ικανοποιημένος και υπερήφανος για την αγέρωχη πολιτική στάση που κράτησαν τα εκλεγμένα μέλη της «ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» , στην σημερινή συνάντηση τους στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Δημοσίως τους συγχαίρω γιατί απέδειξαν ότι είναι απολύτως προσηλωμένοι στο συμβόλαιο που υπογράψαμε μαζί με τους πολίτες το 2014.
Όλοι μαζί, το σύνολο της παράταξης της «ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» σε αρραγή σύνθεση, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε εκ νέου τη μάχη υποστηρίζοντας τα συμφέροντα των συμπολιτών μας το Μάιο του 2019.
Το μεγάλο έργο που επιτελούμε στην Πελοπόννησο και η συνεργασία μας με όλους τους θεσμούς είναι η μεγάλη μας παρακαταθήκη για μια μεγάλη νίκη  το 2019.
Μαζί με τους πολίτες προετοιμαζόμαστε για την Πελοπόννησο του αύριο με ελπίδα, με δημιουργία και με σκληρή δουλειά».