Αιμιλία Βάλβη: Αναπνοή και ηχοπαραγωγή στη ζωή και στη σκηνή...

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αιμιλία Βάλβη: Αναπνοή και ηχοπαραγωγή στη ζωή και στη σκηνή...

Νοέμβριος 22, 2018 - 10:03

Εργαστήριο αναπνοής και ηχοπαραγωγής για ενήλικες

Όταν γνωρίζουμε και ελέγχουμε το πολύτιμο εργαλείο της αναπνοής, μπορούμε να προσφέρουμε συνειδητά πια στο σώμα μας μια διέξοδο στην ελευθερία. Η ενέργεια της φυσικής αναπνοής και της ελεύθερης ηχοπαραγωγής ενεργοποιεί ξεχασμένους φωνητικούς αγωγούς και αφυπνίζει ενεργειακές ζώνες. Υπερνικά την κόπωση, την “πεσμένη” διάθεση και μπορεί να οδηγήσει το σώμα πέρα από τα γνωστά του όρια.

Η αναζήτηση της αληθινής αναπνοής και της φυσικής μας φωνής μοιάζει με την αναζήτηση της αληθινής ζωής γενικότερα.

Και η μεγαλύτερη Τέχνη είναι να ζεις αληθινά. Ολόκληρα. Ποιητικά.

Ασκήσεις αναπνοής, φωνητικοί αυτοσχεδιασμοί, μουσικός και ποιητικός λόγος είναι τα εργαλεία που θα δοκιμάσουμε μαζί, στο πλαίσιο αυτού του Εργαστηρίου για ενήλικες, για να δούμε αλλιώς το ίδιο μας το σώμα και την αλήθεια του.

Αν αφορά όσους η επικοινωνία αποτελεί βασικό στοιχείο της εργασίας και της καλλιτεχνικής τους έκφρασης, περισσότερο αφορά όσους αισθάνονται εγκλωβισμένοι σε ένα Σώμα που δεν “ανασαίνει” και μια Φωνή που δεν είναι αληθινή.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Σχολή γονέων θα ξεκινήσει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο χώρο του γυμναστηρίου ΣΩΜΑ Family Concept στις 17:30-19:30 με ομιλήτρια την κυρία Ερατώ Χατζημιχαλάκη και θα πραγματοποιείται κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα για πέντε μήνες. Υποχρεωτική η δήλωση συμμετοχής. Πληροφορίες στη γραμματεία του γυμναστηρίου στο τηλ. 2751306740 και στο κινητό 6941648181.