Συνελήφθη 55χρονος για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Αρκαδία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνελήφθη 55χρονος για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Αρκαδία

Ιανουάριος 07, 2019 - 17:58

Κατασχέθηκαν τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κεντρική μονάδα υπολογιστή - Οι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου».

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθη, στις (4.1.2019) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 55χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια.

Ειδικότερα, στις (4.1.2019) το βράδυ, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του 55χρονου, όπου διαπιστώθηκε ο 55χρονος να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί τρεις (3) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια».

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μία (1) κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, καθώς και τρεις (3) ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.