Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Τάσος Δουβίκας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Τάσος Δουβίκας

Φεβρουάριος 12, 2019 - 22:25

φωτογραφία eurokinissi

Ο Τάσος Δουβίκας ανακηρύχθηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής παραλαμβάνοντας το βραβείο του στην 37η γιορτή του ποδοσφαίρου από τον ΠΣΑΠ συγκεντρώνοντας περισσότερους ψήφους από τους Λημνιό και Γαλανόπουλο που ήταν στην σχετική κατηγορία.

Ο Τάσος Δουβίκας αναδείχθηκε "Καλύτερος νέος της Super League" για την σεζόν 2017/18 στην ψηφοφορία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ, Τάσος Δουβίκας ψηφίστηκε από τους ποδοσφαιριστές της Super League ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της αγωνιστικής περιόδου 2017/18 και βραβεύτηκε στη "Γιορτή του Ποδοσφαιριστή", που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ για 37η χρονιά. 

Ο Τάσος Δουβίκας παρέλαβε το βραβείο του και δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή για εμένα αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν, την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και όσους είναι δίπλα μου και με στηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα". 

Η επιτυχία του ποδοσφαιριστή μας αποτελεί τιμή για τον σύλλογο και δημιουργεί σε όλους μας ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες για το μέλλον. (φωτογραφίες eurokinissi)