Συγχαρητήρια επιστολή Ανδριανού στους δασκάλους και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συγχαρητήρια επιστολή Ανδριανού στους δασκάλους και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου

Νοέμβριος 02, 2012 - 18:06

φωτογραφία eurokinissi - Γιώργος Κονταρίνης

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τη διεύθυνση, τους δασκάλους και τους μαθητές του  Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου, για την βράβευση του Σχολείου στο πλαίσιο του θεσμού αριστείας και ανάδειξης καλών πρακτικών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας.
Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
«Θερμά συγχαρητήρια για την πρόσφατη βράβευση του  Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου στο πλαίσιο του θεσμού αριστείας και ανάδειξης καλών πρακτικών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση του Υπουργείου Παιδείας.
Με το σημαντικό σας έργο, αποδείξατε στην πράξη ότι παρά τις τεράστιες δυσκολίες, τα κενά και τις ελλείψεις, το σχολείο είναι πριν και πάνω απ’ όλα η κοινότητα των ανθρώπων που το αποτελούν: είναι οι δάσκαλοι, οι μαθητές, οι γονείς και κηδεμόνες, ολόκληρη η τοπική κοινωνία. Όταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι ενώσουν δυνάμεις και συνεργαστούν αρμονικά, τότε η μετάδοση των γνώσεων μετατρέπεται στην πραγματική παιδεία που τόσο έχουμε ανάγκη.
Η πρωτοβουλία σας για την εμπέδωση μιας ταυτότητας δημιουργικής παρέμβασης στην κοινωνία αντανακλά την συνειδητοποίηση ότι για να πετύχει ένα σχολείο στην αποστολή του πρέπει να γίνει σημείο αναφοράς για ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή απ’ όπου προέρχονται οι μαθητές του.
Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο σας».