Ανδριανός:ενεργοποίηση των διαδικασιών για την εκτίμηση των ζημιών στις Λίμνες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανδριανός:ενεργοποίηση των διαδικασιών για την εκτίμηση των ζημιών στις Λίμνες

Νοέμβριος 03, 2012 - 12:12

φωτογραφία eurokinissi

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Α. Τσαυτάρη με θέμα την ανάγκη άμεσης ενεργοποίησης των διαδικασιών για την εκτίμηση των ζημιών από τον ανεμοστρόβιλο που έπληξε κτηνοτροφικές και άλλες αγροτικές εγκαταστάσεις στο δημοτικό διαμέρισμα Λιμνών του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
«Εκτεταμένες ζημιές σε κτηνοτροφικές και άλλες αγροτικές εγκαταστάσεις προκάλεσε ο πρόσφατος ανεμοστρόβιλος που έπληξε το δημοτικό διαμέρισμα Λιμνών του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
Με δεδομένη την ήδη πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μεγάλη πλειονότητα του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου καθώς και το γεγονός ότι η Αργολίδα έχει φέτος πληγεί ιδιαίτερα σφοδρά από ακραία καιρικά φαινόμενα,
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
Σε ποιες ενέργειες θα προβεί για την ενεργοποίηση των απαιτούμενων διαδικασιών για την εκτίμηση των ζημιών ώστε να αποζημιωθούν χωρίς καθυστερήσεις οι κτηνοτρόφοι και παραγωγοί που επλήγησαν τον πρόσφατο ανεμοστρόβιλο στο δημοτικό διαμέρισμα Λιμνών του Δήμου Άργους – Μυκηνών».