Ο Δημήτρης Μπαλτατζής ζητά την ψήφο σας για το «Τοπικό του Άργους»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Δημήτρης Μπαλτατζής ζητά την ψήφο σας για το «Τοπικό του Άργους»

Απρίλιος 11, 2019 - 16:27

Είναι μέλος του ιστορικού  και Πολιτιστικού Συλλόγου ο Δαναός και του Γηροκομείου Άργους.    Σήμερα ασχολείται με την βιολογική και  καλλιέργεια των κτημάτων του. Όραμα του είναι η πρόοδος της κοινωνίας του Άργους και της Ελλάδας σε όλους τους τομείς.   Αγωνίζεται πάντα με γνώμονα τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό μας  για το κοινό συμφέρον των συμπολιτών του και της Πατρίδας μας. Είναι Δρ. Φιλοσοφίας και Θεολόγος.

Μετά από τις βασικές σπουδές στην Ακαδημία, ακολούθησαν το Πτυχίο Εξομοίωσης, το Πτυχίο ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ, το Πτυχίο Θεολογίας Θεολογικής Σχολής Αθηνών και οι  Μεταπτυχιακές Σπουδές στην ακαδημία Dillingen (Γερμανία) ως σχολικού συμβούλου. Η Διδακτορική Διατριβή στον Τομέα της Φιλοσοφίας, έγινε στο Παν/μιο Ερλάνγκεν-Νυρεμβέργης. Δημιούργησε και  πραγματοποίησα 2 (δύο) Πανελλαδικές εμπειρικές έρευνες από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, για το μάθημα των Θρησκευτικών από ψυχολογικής, παιδαγωγικής και διδακτικής διάστασης στο Δημοτικό Σχολείο, μετά από έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

     Διετέλεσε ως Διευθυντής σε σχολεία του νομού μας και τελευταία ως Σχολικός Σύμβουλος Π.Ε. και καθηγητής Ασπαίτε στο παράρτημα του  Άργους. Είναι μέλος σε πολλές εθελοντικές προσπάθειες στον τόπο μας και υποστηρίζει ένθερμα τον εθελοντισμό στην κοινωνία μας. Πάντα και από τα φοιτητικά του χρόνια θεωρεί ότι  η ενασχόληση με τα κοινά είναι χρέος του κάθε πολίτη προς την πατρίδα.

       Έχει διοργανώσει και πραγματοποιήσει εκ μέρους του Δήμου Άργους-Μυκηνών τα τελευταία χρόνια στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος'' εκδηλώσεις- παραστάσεις για τον ελληνορθόδοξο  πολιτισμό μας, για την Γιορτή της Γυναίκας, για τη Γιορτή της Μητέρας, για τη μοναδικότητα της Μακεδονίας μας, για τις συγκρούσεις στο σπίτι και στο σχολείο, για τις σχέσεις εκπαιδευτικών – παιδιών  και εκπαιδευτικών- γονέων.

     Έχει την αγάπη σας ζητεί την ψήφο σας για το «Τοπικό του Άργος», για να συνεχίσει δυναμικά να προσφέρει στον Άνθρωπο ανεξάρτητα από θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις.