Παρουσίαση Μπουντρούκα και ομιλία Σκανδαλίδη στο Ναύπλιο (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παρουσίαση Μπουντρούκα και ομιλία Σκανδαλίδη στο Ναύπλιο (φωτο)

Μάιος 19, 2019 - 13:26

Μέλη και  φίλοι του Κινήματος  Αλλαγής, βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στην αίθουσα  του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την Αργολίδα,του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιάννη  Μπουντρούκα με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή και πρ. Υπουργό Κώστα Σκανδαλίδη.
Στην ομιλία του ο κ. Σκανδαλίδης αναφέρθηκε τόσο στη μάχη των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών ευχόμενος σε όλα τα στελέχη που είναι υποψήφιοι στην τοπική αυτοδιοίκηση καλή επιτυχία γιατί σε αυτούς θα βασιστεί η αλλαγή του θεσμού.
Όπως είπε, οι εκλογές που έρχονται είναι κρίσιμες για την πορεία της χώρας τονίζοντας πως η εθνική στρατηγική της κυβέρνησης Τσίπρα ήταν καταστροφική και «χωρίς πυξίδα», αφού όλα τα εθνικά θέματα διαπραγματεύονταν με βάση την ανάγκη της να κερδίσει στις επόμενες εκλογές.
«Η παράταξη που εμείς κληρονομήσαμε είναι αυτή που μπορεί να δώσει ξανά λύση στα προβλήματα της χώρας. Γιατί αυτή η παράταξη όταν ψήφιζε τα μνημόνια υπέφερε, δεν πανηγύριζε. Υπέστη τον κλυδωνισμό και την ήττα, αλλά έχουμε μάθει να νικάμε. Γι’ αυτό είμαστε σήμερα εδώ, για μια καινούρια αρχή και μια καινούρια πορεία» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Σκανδαλίδης και συνέχισε αναφερόμενος στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου.
Όπως τόνισε, ο στόχος των επόμενων εκλογών είναι διπλός: από τη μια η πολιτική ανατροπή και από την άλλη η προοδευτική αλλαγή.
Με κύριο χαρακτηριστικό την αισιοδοξία για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης  Μπουντρούκας ,παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους του και μεταξύ άλλων  τόνισε:
 «Ήρθαμε για να μείνουμε - ήρθαμε να αλλάξουμε το τοπίο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ήρθαμε να δώσουμε μία νέα πνοή στην βαλτωμένη Περιφέρειά μας»
 « Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα στην οποία πρέπει να είμαστε πρωταγωνιστές. Το χρωστάμε στους πολίτες, το οφείλουμε στα παιδιά μας».

Παρόντες στην εκδήλωση ο βουλευτής Γιάννης Μανιάτης, ο υποψήφιος βουλευτής Ανδρέας Πουλάς, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και υποψήφιος δήμαρχος Άργους Μυκηνών Τάσσος Χειβιδόπουλος και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΚΙΝΑΛ Αργολίδας Λεωνίδας Κουτσογιάννης.